You are here:

Atletico îi strică vacanţă lui Horaţiu Moldovan! Anunţul spaniolilor după ce portarul a fost doar turist la EURO

Atletico îi strică vacanţă lui Horaţiu Moldovan! Anunţul spaniolilor după ce portarul a fost doar turist la EURO
Comentarii

Horaţiu Moldovan (26 de ani) nu a debutat pentru Atletico Madrid şi pare că va pleca în această vară.

Atletico îi strică vacanţă lui Horaţiu Moldovan! Anunţul venit din Madrid

Fostul portar titular al celor de la Rapid, vândut de giuleşteni în Spania, la una dintre cele mai mari echipe din La Liga, Atletico Madrid, în schimbul sumei de 800.000 de euro, nu a reuşit să bifeze vreun minut pentru madrileni de la semnarea contractului.

Diego Simeone l-a preferat pe mult mai experimentatul Jan Oblak şi nu a contat deloc pe portarul român, transferat în iarnă pentru 800.000 de euro de la Rapid.

Publicaţia Mundo Deportivo îl dă pe portarul român ca şi plecat şi anunţă numele celui care îi va lua locul.

"Se apropie prima şedinţă de pregătire pentru sezonul 2024/2025 la Atletico, iar Diego Simeone spera să aibă o imagine mai clară, în acest moment, asupra 'revoluţiei' pe care Atletico Madrid a anunţat-o la finalul sezonului trecut. Până acum, au fost confirmate oficial 3 plecări: Memphis Depay, Gabriel Paulista şi Mario Hermoso. Nicio noutate în lot, în afara jucătorilor care vor reveni după împrumuturi (Giuliano Simeone, Samu Omorodion, Carlos Martin, Javi Galan, etc.). Până pe 7 iulie, Atletico Madrid nu a anunţat oficial niciun transfer.

Achiziţiile erau aşteptate, în special în linia ofensivă. Atletico are multe discuţii, unele dintre ele avansate, însă niciuna finalizată. Serhou Guirassy, ​​Alexander Sørloth şi Artem Dovbyk sunt principalele 3 ţinte pentru Atletico Madrid. Mat Wieffer e mai aproape de Brighton, Youssouf Fofan depăşeşte bugetul. O situaţie bizară este cea a lui Dani Ceballos, de la Real Madrid. Ar fi un transfer ciudat, dacă s-ar realiza. Julian Alvarez este un vis imposibil, doar dacă argentinianul nu îşi va forţa plecarea de la Manchester City.

Mai este şi situaţia portarilor. Dacă o ofertă importantă va veni pe adrresa lui Jan Oblak, ea va fi analizată. Dacă aceasta se va materializa, Giorgi Mamardashvili (Valencia , 23 de ani) este principala ţintă, doar că preţul său a crescut considerabil după evoluţiile de la EURO 2024. Al doilea portar, Horaţiu Moldovan, a spus clar că are nevoie de jocuri şi că vrea să plece. Atletico trebuie să-i găsească şi lui înlocuitor. David Soria (Getafe, 31 de ani) este principalul candidat.", notează Mundo Deportivo.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a portarului în vârstă de 26 de ani, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: horaţiu moldovanatletico madrideuro 

viewscnt
Articole similare