Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico - Real│ De ce să alegem ”El Derbi” din oferta Betano

Atletico - Real│ De ce să alegem ”El Derbi” din oferta Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Împart Madridul în două şi duc o luptă nesfârşită pentru supremaţie în capitala Spaniei. Atletico - Real e un duel fără favorită certă, dar cu cote atractive

Campioni ai Europei, ”galacticii” lui Ancelotti sunt deasupra tuturor şi în acest sezon. Au câştigat toate meciurile, indiferent de competiţie. Atletico a dat rateuri şi în campionat şi în Ligă şi ar fi o surpriză să îşi încurce marea rivală.

Totuşi, Atleti se apără exemplar pe Metropolitano. N-a luat niciun gol acasă în prima repriză sezonul acesta. X la pauză (cotă 2.12 la Betano) e cel mai sigur pont pentru un pronostic solist.

Samba, nu fiesta

E multă incertitudine înaintea derby-ului Madridului. La echipa lui Simeone, poate cea mai mare problemă ar fi absenţa lui Oblak. De nenumărate ori îngerul păzitor al lui Atleti, portarul sloven e accidentat şi are şanse mici să joace.

O veste bună pentru Real, care are o medie de trei goluri pe meci în La Liga. Nici Ancelotti nu ştie dacă poate conta pe Benzema, dar are în faţă alte două arme letale. Brazilienii Vinicius şi Rodrygo au marcat de fiecare dată în ultimele două etape.

Vini jr. e cel mai în formă jucător al Realului (4 goluri în 5 meciuri oficiale), iar cota 2.40 la Betano pentru un gol pe Metropolitano merită încercată.

Va fi spectacol? Greu de crezut

Atletico şi Real au fost mai mereu zgârcite cu golurile atunci cînd s-au întâlnit în La Liga. Pe Metropolitano, în ultimii şapte ani, doar de două ori s-au dat trei sau mai multe goluri în El Derbi.

Nu sunt premisele unui meci spectaculos nici acum. Ambele rivale vin după meciuri extenuante în Champions League şi au probleme de lot. Betano oferă o cotă care n-ar trebui să lipsească de pe bilet: 1.9 penntru X2 şi Sub 3.5 goluri.

Echipe probabile:

  • Atletico Madrid: Grbic; Witsel, Hermoso, Reinildo; Molina, Llorente, Koke, De Paul, Carrasco; Morata, Felix.
  • Real Madrid: Courtois; Carvajal, Rudiger, Alaba, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Rodrygo, Vinicius.




 

Afla mai multe despre: altetico 

viewscnt
Articole similare