Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Attila Hadnagy a răbufnit după ce meciul cu FC U Craiova a fost suspendat: ”E foarte tragic ce s-a întâmplat!”

Attila Hadnagy a răbufnit după ce meciul cu FC U Craiova a fost suspendat: ”E foarte tragic ce s-a întâmplat!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Meciul Sepsi – FCU 1948, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

În minutul 25, arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte puţin timp, el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

După zece minute, jucătorii au revenit pe teren, dar după doar zece secunde, partida a fost oprită definitiv de Chivulete.

Attila Hadnagy, directorul executiv al lui Sepsi, a fost foarte supărat după evenimentele de la Sfântu Gheorghe. El l-a felicitat pe arbitrul partidei. 

”E foarte tragic ce s-a întâmplat!”

”Din păcate e foarte tragic ce s-a întâmplat! Nu e prima oară. Şi la ei am fost înjuraţi şi la noi acasă! Chiar îl felicit pe observatorul de joc şi pe centralul partidei că au avut curajul să ia această decizie.

Bravo lor şi uşor-uşor trebuie să ajungem la normalitate. Nu se poate să existe xenofobie în fotbal! În fiecare meci şi acasă şi în deplasare suntem înjuraţi! Au decis foarte bine şi vreau să felicit toată brigada! Ăsta a fost scopul lor şi pentru asta au venit aici, să facă scandal! 

Am zis de „n” ori. Maghiarii şi românii trăiesc aici foarte bine şi noi suntem naşi-fini! Nu e nicio problemă între noi. Dar sunt unii pe care nici nu pot să îi numesc oameni şi caută numai scandal! 

Îmi pare rău pentru conducerea Craiovei şi pentru Adrian Mititelu care bagă bani şi suporterii fac aşa ceva el. L-au înjurat şi în timpul meciului şi am înţeles că există un conflict”, a declarat Attila Hadnagy, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: sepsi-craiova-attila hadnagy 

viewscnt
Articole similare