You are here:

Au fost anunţate primele plecări de la Rapid! Marius Şumudică renunţă la jucători: "E clar, avem o listă"

Au fost anunţate primele plecări de la Rapid! Marius Şumudică renunţă la jucători: "E clar, avem o listă"

Superliga

Comentarii

Rapid a intrat în era Marius Şumudică, iar noul antrenor al giuleştenilor a anunţat chiar la finalul partidei cu Poli Iaşi că echipa va suferi numeroase modificări la nivelul lotului în perioada următoare.

Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului, este convins că formaţia giuleşteană va reuşi să urce în clasament odată cu venirea lui Marius Şumudică şi a anunţat că, în mod cert, câţiva jucători vor părăsi formaţia de sub podul Grant.

Oficialul clubului giuleştean a reamintit faptul că Rapid trebuie să mai renunţe la câţiva fotbalişti din cauza listei LPF, ce permite un număr maxim de 25 de jucători.

  • În acest moment, conform Transfermarkt, Rapid are 28 de jucători în lot.

Viorel Moldovan anunţă plecări la Rapid: ”E clar că va trebui să eliberăm anumite locuri”

”Şumudică are calitatea necesară să echilibreze lucrurile şi să aducă energia de care grupul are nevoie. Deja am văzut asta la meciul împotriva Iaşului. Umează o deplasare foarte complicată la Craiova. Sperăm să reuşim să obţinem ceva la acest meci.

S-au schimbat anumite principii, dar sunt convins că Marius va reuşi să organizeze şi să transmită echipei ce are nevoie. Ne trebuie neapărat să găsim un atacant, înlocuitor pentru Rrahmani. Sperăm să găsim unul la fel de bun sau mai bun. Nu este uşor.

(n.r. despre plecări) E clar că va trebui să eliberăm anumite locuri pentru că există o listă şi trebuie să ne încadrăm din acest punct de vedere”, a spus Viorel Moldovan.

Ce a declarat Marius Şumudică după debutul victorios pe banca Rapidului

„Un teren greu, stadion plin. Sunt două lucruri pe care vreau să le spun. Le mulţumesc jucătorilor, veneau după multe semieşecuri şi eşecuri. Eu puteam doar să lucrez la mentalul lor. Sunt şi bucuros, şi supărat, nu se poate să nu închizi jocul, să tremuri până la final. Trebuie să fim mai concentraţi!
 
Ţin să mulţumesc şi publicului, oamenilor care au venit de la Bucureşti, dar şi celor de aici, din Iaşi. Ţin să-i mulţumesc şi fostului antrenor, chiar dacă nu a avut rezultatele la care se aştepta lumea şi a fost primit cu ostilitate. Eu ţin să-i mulţumesc, fără ironie! Eu ştiu ce înseamnă să fii antrenor străin”, a spus Marius Şumudică, după Poli Iaşi - Rapid 1-2.

Afla mai multe despre: superligarapid 

viewscnt
Articole similare