Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au început înscrierile pentru Maratonul Vinului. Ce premiere au pregătit organizatorii

Au început înscrierile pentru Maratonul Vinului. Ce premiere au pregătit organizatoriigalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Au început înscrierile pentru Maratonul Vinului, competiţie care a ajuns la ediţia cu numărul 10 şi organizatorii au pregătit mai multe premiere pentru participanţi. Startul competiţiei va fi dat pe 14 mai.

Peste 1.500 de participanţi, de toate vârstele, vor participa la Maratonul Vinului, primul concurs de Mountain Bike cu scop caritabil din România.

Competiţia va avea loc sâmbătă, 14 mai şi organizatorii propun 5 trasee, adaptate în funcţie de categoria de vârstă şi de nivelul de pregătire.

Au început înscrierile pentru Maratonul Vinului. Ce traseu a fost introdus în ediţia din acest an

Începând cu această ediţie, organizatorii Maratonul Vinului au introdus traseul eBike Race, destinat bicicletelor electrice. Traseul are o lungime de 31 de kilometri şi nu sunt reguli legate de baterie sau de cipuri.

Există, de asemenea, şi o secţiune Corporate pentru companii şi echipe de câte 4 (3 băieti şi o fată), la care se cumulează timpii fiecaruia.

În rest, doritorii pot opta pentru traseul de 18 km (recomandat începătorilor), 31 de km (master, amatori şi juniori - nivel intermediar), 51 de km (master, amatori şi elite - nivel avansat), 4 km (copii 7-12 ani) şi 10 km (plimbare family).

Primii 450 de rideri validaţi până pe 15 aprilie primesc un kit tricoul tehnic de ciclism oferit de BikeXpert. Înscrierile se fac AICI.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: maratonul vinului 

viewscnt
Articole similare