Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au lăsat impresia că nu-i interesează”. Dică, ”săgeţi” după ce a lăsat-o pe FCSB: ”De aia e importantă Cupa” | EXCLUSIV

”Au lăsat impresia că nu-i interesează”. Dică, ”săgeţi” după ce a lăsat-o pe FCSB: ”De aia e importantă Cupa” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a comentat prestaţia avută de FCSB cu Oţelul Galaţi, în Cupa României. Fostul antrenor al roş-albaştrilor nu înţelege de ce a părut că pe formaţia bucureşteană nu a interesat-o să câştige partida disputată pe terenul divizionarei secunde.

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Oţelul Galaţi, într-un meci din grupele Cupei României.

Partida de la Galaţi a început cu o scurtă întârziere din cauza suporterilor gazdelor, care au aruncat cu suluri de hârtie igienică pe teren.

Totodată, pe final, partida a fost întreruptă timp de şase minute se pare din cauza gazelor lacrimogene.

Între cele două momente petrecute la început şi la final, meciul a fost lipsit de faze periculoase de poartă şi, implicit, de goluri.

FCSB a trimis garnitura a doua de jucători, care şi ea este una, cel puţin pe hârtie, de calitate.

”Au lăsat impresia că nu-i interesează”. Dică, ”săgeţi” după ce a lăsat-o pe FCSB: ”De aia e importantă Cupa” | EXCLUSIV

Totuşi, evoluţia echipei pregătite la acest meci de Mihai Pintilii nu l-a convins deloc pe Nicolae Dică. Fostul antrenor al FCSB-ului s-a întrebat de ce echipa nu a pus mai mare accent pe Cupa României, după afirmaţiile lui Pintilii.

Fostul antrenor al roş-albaştrilor este de părere că nu numai titlul este departe, dar şi lupta pentru cupele europene asta la mare distanţă, iar cucerirea Cupei României ar fi fost drumul mai facil spre calificarea în Europa.

”Au lăsat impresia că nu-i interesează. Ce dacă am făcut 0-0 cu Galaţiul? Trebuiau să câştige la Galaţi, să câştige cu UTA. 

În momentul ăsta e foarte greu să prindă loc de cupele europene, nu de titlu. De aia spun că e importantă Cupa. 

Nu mai înţeleg, trebuie să câştigi meciul de aici, patru puncte şi te duci la Botoşani. Dacă părea că e uşor undeva în grup asta, părea că e la Galaţi. 

Mă duc pe drumul care e cel mai scurt pentru mine pentru cupele europene”, a declarat Dică, după meci.

În campionat, FCSB se clasează pe locul şapte, cu 23 de puncte acumulate după 15 meciuri disputate.

Farul, prima clasată, are o ”zestre” de 40 de puncte, iar ultimul loc de play-off, ocupat de Petrolul, are 26 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare