Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Austria - Rusia. Cotă neaşteptat de mare pe numărul de goluri

Austria - Rusia. Cotă neaşteptat de mare pe numărul de goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Austria - Rusia Amical 30.05.2018. Bookmakerii aşteaptă un meci cu puţine goluri, deşi în jocurile Rusiei se înscrie de obicei pe bandă rulantă. În aceste condiţii putem profita de o cotă interesantă.

Ponturi pariuri Austria - Rusia Amical 30.05.2018

Naţionala Rusiei a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru turneul final pe care îl va găzdui în următoarele săptămâni. Miercuri dă piept cu naţionala Austriei, iar peste o săptămână va disputa ultimul meci test înainte de Cupa Mondială, contra Turciei lui Mircea Lucescu. Elevilor lui Stanislav Cherchesov le lipsesc însă meciurile oficiale. Nu au mai jucat niciunul de la finalul Campionatului European. Au fost 15 meciuri amicale, plus alte trei partide la Cupa Confederaţiilor.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Austria a ratat prezenţa la Cupa Mondială, după ce a terminat pe locul 4 în grupa de preliminarii. Patru victorii, trei remize şi trei înfrângeri a fost palmaresul echipei în calificări. Are o serie de cinci victorii consecutive, serie începută în penultima etapă de preliminarii. De la finalul calificărilor a mai disputat trei meciuri amicale: 2-1 cu Uruguay, 3-0 cu Slovenia, 4-0 cu Luxemburg. biletul zilei la pariuri

Ponturi pariuri Austria - Rusia Amical 30.05.2018

Rusia a disputat 15 meciuri amicale de la finalul Campionatului European, palmaresul fiind de patru victorii, cinci remize şi şase înfrângeri.

Seria cea mai recentă arată cinci meciuri fără victorie, în care a înregistrat două remize şi trei înfrângeri: 1-1 cu Iran, 0-1 cu Argentina, 3-3 cu Spania, 0-3 cu Brazilia şi 1-3 cu Franţa.

Austria - Rusia Peste 1,5 @ 1.47

Afla mai multe despre: austriarusiaamicalcupa mondiala 

viewscnt
Articole similare