You are here:

”Aveam semnale că sunt în vizorul lor”. Hanca, despre neconvocarea la naţionala României: ”Nu fac presiune!”

”Aveam semnale că sunt în vizorul lor”. Hanca, despre neconvocarea la naţionala României: ”Nu fac presiune!”

Petrolul

Comentarii

Echipa naţională va disputa două meciuri importante în Nations League, pe 12 octombrie, sâmbătă, cu Cipru şi pe 15 octombrie cu Lituania. Ambele partidei se vor juca în deplasare.

Sergiu Hanca, plin de încredere când vorbeşte despre naţionala României

Naţionala României se pregăteşte de ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania, ambele meciuri fiind în deplasare.

Tricolorii s-au reunit la baza din Mogoşoaia şi au efectuat deja primele şedinţe de antrenament.

Sergiu Hanca, fotbalistul de la Petrolul, a abordat subiectul naţională şi s-a arătat încrezător. De asemenea, l-a lăudat pe Mircea Lucescu, noul selecţioner al României. 

”(n.r. despre naţională) Sincer m-am gândit foarte mult înainte şi după ce am avut acea accidentare, aveam şansa şi perspectiva bună, am acceptat, am mers mai departe dar acum nu fac o presiune că trebuie să joc cât mai bine ca să ajung la naţională.

Cred că toate lucrurile se întâmplă ca o consecinţă a lucrurilor bune pe care le faci la echipa de club. (n.r. despre o posibilă convocare la EURO) Aveam semnale că sunt în vizorul lor. 

Nu cred că stă acum selecţionerul să sune pe toţi 100 câtre sunt în vizor să vezi că eşti. Mircea Lucescu este cel mai titrat antrenor român, nu este un monstru, oricine are de învâţat de la dânsul.

Din ceea ce face la naţionala a început foarte bine această campanie, deci este bine, mă bucur că e selecţionerul României şi putem învâţa şi noi, pentru că mai vorbim între noi şi cu colegi de acolo ştim cum face, ce face, cum vorbim şi sunt lucruri de care ar trebui să ţinem cont cu toţii”, a declarat Sergiu Hanca.

România se pregăteşte de duelul contra Ciprului din cadrul etapei a treia a Ligii Naţiunilor. Partida se joacă sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe orangesport.ro. 

Un articol susţinut de Mr Bit.

Mircea Lucescu a făcut un gest de normalitate la telefon cu MM Stoica! "Păi nu e o mare palmă pentru cei de dinainte?"

Afla mai multe despre: sergiu hancanaţionala românieipetrolul 

viewscnt
Articole similare