You are here:

Mircea Lucescu a făcut un gest de normalitate la telefon cu MM Stoica! "Păi nu e o mare palmă pentru cei de dinainte?"

Mircea Lucescu a făcut un gest de normalitate la telefon cu MM Stoica! "Păi nu e o mare palmă pentru cei de dinainte?"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mircea Lucescu, a făcut mai multe modificări în lot pentru meciurile din octombrie, iar în toiul evenimentelor l-a sunat pe preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB. MM Stoica a apreciat gestul de normalitate făcut de "Il Luce".

Mircea Lucescu a sunat spre FCSB, iar gestul a impresionat

Naţionala României va înfrunta Cipru, pe 12 octombrie, şi Lituania, pe 15 octombrie, ambele meciuri în deplasare, în Liga Naţiunilor. Mircea Lucescu a avut câteva bătăi de cap cu lotul, întrucât a fost nevoit să înclouiască doi jucători de la FCSB

Mihai Lixandru s-a accidentat grav cu PAOK şi urma să facă deplasările din Liga Naţiunilor. Mijlocaşul revine pe teren în martie 2025. Tot de la mijlocul terenului a dispărut şi Adrian Şut, care a fost înlocuit cu Victor Dican. 

De altfel, Adrian Şut s-a prezentat la Mogoşoaia, unde medicii au constat că este accidentat, iar Mircea Lucescu l-a sunat pe MM Stoica pentru a-i comunica problema. 

Conducătorul de la FCSB a salutat gestul selecţionerului, spre deosebire de felul în care a decurs relaţia cu ceilalţi selecţioneri. 

MM Stoica: "Păi nu e o mare palmă pentru cei de dinainte?"

"Am discutat cu selecţionerul, cu Mircea Lucescu. Dumnealui m-a sunat, asta e o chestie extrem de importantă. Eu până acum nu am discutat cu niciun selecţioner niciodată. Nu s-a considerat că mă ridic la nivel, serios vorbesc. Am pretenţia ca după atâţia ani să nu-i cadă niciun epolet vreunui selectioner, să dea un telefon, să spună <<Bă, uite asta e cu băiatul ăsta, aşa se întamplă>>. Cum a vorbit de pe telefonul meu cu Lixandru, când l-a încurajat. 

Daca Mircea Lucescu face asta, păi nu e o mare palmă pentru cei de dinainte? E Mircea Lucescu.

M-a sunat să-mi spună despre problema lui Adrian Şut, pentru că RMN-ul l-a făcut la naţională. Vobiseră medicii între ei, normal că putea rămâne să facă recuperarea la naţională, că exista posibilitatea, dar naţionala pleacă în deplasare şi a spus că-l lasă acasă să ne ocupăm de el. Cred că aşa e normal să se defăşoare astfel de acţiuni", a declarat MM Stoica, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicamircea lucescuaccidentari fcsb 

viewscnt
Articole similare