You are here:

Gigi Becali, bacşis generos pentru ospătarii unui restaurant de lux din Salonic

Gigi Becali, bacşis generos pentru ospătarii unui restaurant de lux din Salonic

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost din nou cu echipa în deplasare. A făcut furori chiar şi la Salonic, unde a oferit un bacşiş generos pentru angajaţii restaurantului.

Gigi Becali a facut deplasarea cu echipa sa, FCSB, la Salonic pentru meciul cu PAOK

Finanţatorul FCSB-ului nu a mai fost într-o deplasare cu echipa de mult timp şi, ca de obicei, a fost în centrul atenţiei chiar şi la Salonic, unde a invitat la restaurant peste 40 de persoane într-un restaurant celebru.

Patronul ”roş-albaştrilor” a închiriat întregul local ”7 Mări” din Salonic, pentru a lua masa de prânz alături de călugari, jucători şi stafful tehnic al echipei, conform inpaok.com.

Gigi Becali a plătit la final o notă în jurul a 4.000 de euro si bacşişul a fost 50 de euro pentru fiecare ospătar. Opt persoane s-au ocupat de servirea mesei patronului, deci rezultă un total de 400 de euro bacşiş pentru angajaţii restaurantului.

”Distracţia a fost aprinsă şi nu a lipsit nici dânsul, atât din partea lui Gigi Becali, cât şi din partea invitaţilor săi. Patronul Stelei (n.r. – FCSB) şi oaspeţii au plecat după-amiaza târziu, plătind o notă uriaşă şi oferind şi un bacşiş personalului de la restaurant”, a scris sursa citată.

FCSB a reuşit să se impună cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu. Este al doilea triumf înregistrat de echipa campionă in Europa League, după victoria categorică cu RFS, scor 4-1 pe Arena Natională.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbpaoksalonicbacşiş 

viewscnt
Articole similare