You are here:

Au devenit vicecampioni mondiali pe cel mai dur traseu de raliu din lume: "Ne-a fost greu să completăm bugetul"

Au devenit vicecampioni mondiali pe cel mai dur traseu de raliu din lume: "Ne-a fost greu să completăm bugetul"

Sporturi

Comentarii

Fraţii Francesca şi Norbert Maior povestesc cum au reuşit să câştige cea mai grea etapă din campionatul mondial de raliuri, pe un traseu care le-a pus mari probleme şi pe o căldură sufocantă.

După ce anul trecut au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului european al campionatului de raliuri la juniori, anul acesta Norbert şi Francesca Maior au reuşit din nou o mare performanţă!  

Tinerii câştigat etapa din Grecia, de la Eko Acropolis Rally, şi au terminat astfel competiţia mondială pe locul 2 la general.

 „A fost una dintre cele mai grele etape. Prima provocare a fost să ajungem acolo. Noi am avut un accident în Finlanda, a fost destul de costisitor şi atunci ne-a fost greu să completăm bugetul”, a declarat Norbert Maior, vicecampion mondial în Junior WRC, pentru Sportsnet.ro. 

În Grecia, tinerii au concurat pe un traseu extrem de dificil!

“A fost un raliu dur, plin de capcane, de bolovani, este cel mai dur raliu din lume,  dar am reuşit să trecem cu bine peste”, a adăugat Norbert Maior. 

Traseul nu a fost singurul care le-a pus probleme celor doi!

„A fost pentru prima dată când am simţit că ne este super cald în maşină. În general suntem obişnuiţi, e normal să fie cald în maşină, avem combinezoane, dar de data asta căldura a fost la un alt nivel”, a spus Francesca Maior, vicecampioană mondială în Junior WRC.

  Pentru anul viitor, fraţii Maior şi-au trasat deja obiectivul!

„Evident, visul cel mai mare este să participăm în Campionatul Mondial de Raliuri, cât mai mult posibil să ajungem acolo în top 10 piloţi”, a încheiat Norbert Maior, vicecampion mondial în Junior WRC.

Afla mai multe despre: fraţii francescanorbert maior 

viewscnt
Articole similare