You are here:

Medaliaţii olimpici de la Paris au vizitat Muzeul Ivan Patzaichin. Simona Radiş: "Să fiu aici e un sentiment de nedescris"

Medaliaţii olimpici de la Paris au vizitat Muzeul Ivan Patzaichin. Simona Radiş: "Să fiu aici e un sentiment de nedescris"

Jocurile olimpice

Comentarii

Elisabeta Lipă le-a pregătit o surpriză cu totul specială medaliaţilor olimpici de la Paris. Sportivii s-au relaxat câteva zile la resortul Lebăda, în Delta Dunării.

Sportivii români au profitat de moment şi au vizitat şi Muzeul Ivan Patzaichin, de la Mila 23. Acolo au şi descoperit aceştia "Tezaurul" legendarului sportiv român.

De altfel, sportivii au fost impresionaţi de medaliile obţinute de Patzaichin, dar şi de pagaia ruptă în anul 1972. În special canotorii români, în frunte cu Simona Radiş, sportivii s-au bucurat din plin de vizita la muzeu.

Multiplă campioană europeană şi mondială, Simona Radiş şi-a trecut în palmares aurul olimpic, la Tokyo, în barca de dublu vâsle. Sportiva a şi-a depăşit performanţa din Japonia la actuala ediţie a Jocurilor Olimpice, la Paris, unde a câştigat argintul la dublu vâsle şi aurul olimpic în barca de 8+1.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: simona radis 

viewscnt
Articole similare