You are here:

Ultima oră! Mircea Lucescu l-a înlocuit pe fotbalistul lui FCSB din lotul României. A chemat de urgenţă un alt jucător din Superliga

Ultima oră! Mircea Lucescu l-a înlocuit pe fotbalistul lui FCSB din lotul României. A chemat de urgenţă un alt jucător din Superliga

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României se pregăteşte de ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania, ambele meciuri fiind în deplasare.

Tricolorii s-au reunit la baza de pregătire de la Mogoşoaia şi au efectuat deja primele şedinţe de antrenament, iar Mircea Lucescu a fost nevoit să facă o înlocuire de ultim moment în lotul său de jucători. 

Mai exact, Adi Şut s-a accidentat şi a părăsit cantonamentul echipei naţionale, iar în locul său a fost chemat Victor Dican, de la Farul Constanţa, anunţă FRF.

În vârstă de 23 de ani, Victor Dican este legitimat la Farul, acolo unde Gică Hagi l-a adus în acest an de la Botoşani. Este cotat la 650.000 de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Dican este mijlocaş defensiv la bază, dar poate evolua şi pe poziţia de fundaş central. Nu are nici măcar un meci la naţionala mare a României.

Conform lui Mihai Stoica, Adi Şut s-a accidentat la aductor şi se reface în Serbia, la Belgrad, pentru a putea fi recuperat pentru derby-ul FCSB-ului cu Dinamo, care va avea loc după pauza dedicată meciurilor echipelor naţionale.

Afla mai multe despre: farulmircea lucescuechipa nationalafcsbfarulvictor dican 

viewscnt
Articole similare