You are here:

"M-am ţinut de promisiune". Denis Alibec, mesaj despre echipa naţională după UTA - Farul 1-1: "Doar aşa putem ajunge"

"M-am ţinut de promisiune". Denis Alibec, mesaj despre echipa naţională după UTA - Farul 1-1: "Doar aşa putem ajunge"

Farul

Comentarii

Denis Alibec, fotbalistul revenit în această vară la Farul după un sezon petrecut în campionatul din Qatar, a vorbit despre viitorul său la echipa naţională, la capătul partidei cu UTA, disputate la Arad.

Constănţenii au fost conduşi timp de 70 de minute la Arad. Van Durmen a deschis scorul la capătul unei faze rapide de contraatac. Până la deschiderea scorului, echipa lui Gheorghe Hagi a avut cele mai mari ocazii ale partidei.

Gazdele nu au reuşit să reziste până la fluierul final, Victor Dican a reuşit să înscrie în prelungirile partidei şi să împartă punctele, din pasa lui Alibec. Denis Alibec a intrat pe teren în minutul 65 al partidei şi a contribuit decisiv la marcarea golului egalizator din prelungirile reprizei secunde.

Denis Alibec: "Am controlat meciul"

"Trebuie să ne mulţumim cu un punct. Mai am nevoie de timp, să fiu la forma mea foarte bună. Ce să facem, plecăm cu un punct, chiar dacă, zic eu, am controlat meciul. Cred că avem o echipă foarte bună, suntem foarte talentaţi, dar mai avem nevoie de un impuls mental, să avem încredere în noi, să ştim că ne putem bate cu orice adversar.

E cel mai urât să primeşti gol pe contraatac, să primeşti un gol aşa, este foarte frustrant.", a spus Alibec, la flash interviu.

Alibec a dezvăluit interesul echipelor din Superliga din această vară, însă, a pus accentul pe promisiunea făcută în momentul plecării sale de la Farul, în vara anului trecut.

Atacantul prezent la EURO 2024 alături de naţionala României îşi doreşte să facă parte din lotul lui Mircea Lucescu pentru acţiunea "tricolorilor" din luna septembrie şi va încerca să demonstreze că merită să fie convocat.

"M-au dorit majoritatea cluburilor din România, dar am spus că o să mă întorc doar la Farul şi m-am ţinut de promisiune. Eşti în văzul selecţionerului aici, dar trebuie să câştigăm meciuri, să demonstrăm că merităm să fim acolo, doar aşa putem ajunge la naţională", a mai spus Alibec.

Afla mai multe despre: faruluta aradsuperligadenis alibec 

viewscnt
Articole similare