You are here:

VIDEO | Marcel Bîrsan a fost nevoit să-i arate cartonaşul! Gică Hagi s-a enervat pe margine, în UTA - Farul Constanţa

VIDEO | Marcel Bîrsan a fost nevoit să-i arate cartonaşul! Gică Hagi s-a enervat pe margine, în UTA - Farul Constanţa

Farul Constanța

Comentarii

Managerul de la Farul Constanţa, Gică Hagi, a avut parte de un meci tensionat la Arad, cu UTA, iar în a doua repriză a fost avertizat cu cartonaşul galben.

Gică Hagi a cedat pe margine, în UTA - Farul, şi a primit cartonaşul galben

UTA şi Farul Constanţa s-au întâlnit în etapa a şaptea din Superliga, luni, în ultimul meci al rundei. În ciuda unui început bun al "marinarilor", Van Durmen a deschis scorul în minutul 22, iar pentru oaspeţi a început cursa de urmărire. 

În febra partidei, Gică Hagi a cerut vehement explicaţii şi nu a fost iertat de central. 

În minutul 58, nemulţumit de deciziile de arbitraj, "Regele" s-a repezit în direcţia arbitrului de pe margine şi a cerut explicaţii. 

Centralul Marcel Bîrsan s-a apropiat de banca Farului şi i-a dat cartonaş galben lui Gică Hagi. Antrenorul s-a enervat iniţial, însă s-a calmat şi preţ de secunde bune a ascultat explicaţiile arbitrului. 

Un nou avertisment al lui Gică Hagi

"Tot vorbesc şi pare că nu se înţelege. Am avut o ofertă clară, a venit Rivaldinho (n.r. Rivaldo). Unul din afară a înţeles, e mai greu să înţeleagă unul din România. Oferta e foarte clară şi foarte bună. Farul e un club important, care are patrimoniu.

Cel mai bine este să fie pe acţiuni. Fotbalul e un business şi aţi văzut ce înseamnă. Trebuie să ştii să-l faci. Dacă ştii să-l faci bine, te duci sus, cum fac cei de afară.

Noi trebuie să învăţăm şi să mergem pe acel drum. Dacă nu mergem pe acel drum, nu mai comentaţi la televizor, să nu mai zicem că vrem în Europa. Să tăcem, să-l luăm pe nu, nu se poate, nu avem, nu există.

Ce ne aşteaptă? Groapa! Din păcate, mesajele cam astea sunt în România în ultimii 10-15 ani. Pentru mine, pe direcţia mea din fotbal, cam asta am văzut", a transmis Gică Hagi, înainte de UTA - Farul Constanţa. 

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi uta farul 

viewscnt
Articole similare