You are here:

MM Stoica a intervenit, după ce Gigi Becali l-a criticat pe "clientul" său de la FCSB: "Înseamnă că ai o problemă"

MM Stoica a intervenit, după ce Gigi Becali l-a criticat pe "clientul" său de la FCSB: "Înseamnă că ai o problemă"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre situaţia lui Marius Ştefănescu (26 de ani), atacantul care continuă să-l nemulţumească pe finanţatorul Gigi Becali.

MM Stoica l-a avertizat pe noul "client" al lui Gigi Becali: "Înseamnă că ai o problemă"

Marius Ştefănescu a fost transferat de la Sepsi la începutul sezonului şi a impresionat în primele meciuri la FCSB, însă evoluţiile sale au fost modeste în ultima perioadă. 

Gigi Becali a vorbit din nou despre Marius Ştefănescu, despre care a spus că nu-l recunoaşte, imediat după Hermannstadt - FCSB 2-0, în Superliga. 

Finanţatorul consideră că atacantul este valoros, însă îi lipseşte curajul de a evolua la fel de încântător precum în perioada de la Sepsi. 

Inclusiv MM Stoica a vorbit despre situaţia lui Marius Ştefănescu. 

"Ştefănescu a fost cel mai bun jucător în Supercupă, că sezonul nostru se împarte în trei. Un trofeu pe masă la primul meci, s-a câştigat Supercupa, iar Ştefănescu a fost jucătorul meciului. A primit şi acest trofeu. 

N-am discutat dacă e afectat de criticile patronului, care la un moment dat îmi păreau justificate. Altă dată, nejustificate, dar e patronul. Dacă nu treci peste astea (n.r. - critici), înseamnă că ai o problemă, se ştie asta la echipă. 

Pe Gigi, când îl enervează un jucător, dă în el. El crede că pe unii îi motivează, dar pe alţii poate nu. E un jucător cu calităţi extraoardinare, inteligent, dar nu e singurul care traversează o perioadă nefastă", a declarat conducătorul de la FCSB, MM Stoica, la Prima Sport. 

  • 13 meciuri, 2 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Marius Ştefănescu la FCSB

Afla mai multe despre: mm stoicamarius stefanescuhermannstadt fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare