You are here:

"Viciere de rezultat". Verdictul lui MM Stoica despre faza controversată care a schimbat meciul Hermannstadt - FCSB: "Dacă oamenii nu înţeleg fotbalul"

"Viciere de rezultat". Verdictul lui MM Stoica despre faza controversată care a schimbat meciul Hermannstadt - FCSB: "Dacă oamenii nu înţeleg fotbalul"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, susţine că meciul de la Sibiu, cu Hermannstadt, a fost influenţat decisiv de arbitraj.

MM Stoica a indicat faza care a schimbat soarta meciului Hermannstadt - FCSB: "E viciere de rezultat"

FCSB a pierdut din nou în Superliga, de această dată cu Hermannstadt, în etapa a şaptea. După 0-2 la Sibiu, MM Stoica a dat verdictul despre prima fază controversată a înfrângerii din campionat. 

El i-a acuzat pe arbitrul Viorel Flueran şi Horaţiu Feşnic, cel din camera VAR, că au luat decizia greşită, atunci când au anulat reuşita lui Siyabonga Ngezana, de pe finalul primei reprize.  

Atunci, fundaşul central a trimis mingea în poartă, după un duel între Florin Tănase şi Ciprian Biceanu, în urma căruia arbitrii au considerat că atacantul de la FCSB a faultat în atac. 

"E viciere de rezultat, gol valabil anulat la 0-0 şi, pentru că am văzut că ne explică Balaj, dar ne explică pe jumătate. E ţinere reciprocă, dar şi Biceanu îl ţine pe Tănase şi e simulare clară. Nimeni nu poate nega mâinile lui Biceanu de pe Tănase, iar la ţinere reciprocă laşi jocul să continue. Biceanu simulează ordinar, se aruncă, nu-l aruncă Tănase. Dacă tot cauţi... Meciul a fost arbitrat de Feşnic, nu de Flueran, Feşnic a fost la VAR, el i-a spus să anuleze golul şi ce să faci?! L-a chemat la VAR şi singurul care a menţinut decizia a fost Haţegan. 

Îl gâdilă pe la coaste Tănase, dar să-mi explicaţi cum se aruncă Biceanu. E ţinere reciprocă, nu vreau să discut prea mult", a declarat MM Stoica, la Prima Sport. 

MM Stoica: "Cristi Balaj nu are cum să spună ceva care să ne avantajeze"

Conducătorul de la FCSB consideră că prima reuşită a lui Hermannstadt a venit după un fault asupra lui Octavian Popescu, cel care a căzut în jumătatea adversă. 

"E foarte interesant să vezi golul lor, că al doilea nu se mai pune, se terminase meciul. Golul lor vine după un fault al lui Balaure asupra lui Octavian Popescu. 

Aici nu are dreptate Balaj, pentru că el nu spune că e ţinere reciprocă, nu are cum să spună ceva care să ne avantajeze pe noi. E ţinere reciprocă. Dacă oamenii nu înţeleg fotbalul, nu am ce face. Meciul nu se opreşte pentru ţinere reciprocă. 

Să-i explic lui Balaj, că mai ştim şi noi să comparăm faze, că acolo la Dinamo nu e ţinere reciprocă, că îl trage de tricou. Balaj nu vrea să spună că e ţinere reciprocă. Biceanu are ambele mâini pe Tănase. Sunt multe faze de astea, dar nu de multe ori e Feşnic la VAR", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: hermannstadt fcsbmm stoica hermannstadt fcsbfault tanase biceanu hermannstadt fcsb 

viewscnt
Articole similare