You are here:

Florin Tănase, avertizat de Gigi Becali după înfrângerea cu FC Hermannstadt: "Nu se joacă fotbalul aşa! Vreţi să vin să vi-l arăt pe Mitriţă?"

Florin Tănase, avertizat de Gigi Becali după înfrângerea cu FC Hermannstadt: "Nu se joacă fotbalul aşa! Vreţi să vin să vi-l arăt pe Mitriţă?"

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă cu scorul de 2-0 de către FC Hermannstadt, pe terenul sibienilor, într-un meci al etapei a 7-a din Superliga.

Campioana României suferă în campionat. După înfrângerea de pe teren propriu în faţa celor de la Poli Iaşi, FCSB a suferit un nou eşec, de data aceasta în deplasarea de la Sibiu, în faţa formaţiei FC Hermannstadt.

Patronul "roş-albaştrilor", Gigi Becali, a vorbit despre prestaţia lui Florin Tănase, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei în istoria recentă. Căpitan al "roş-albaştrilor" la Sibiu, în absenţa lui Darius Olaru, Tănase încă aşteaptă prima reuşită de la revenirea în campionatul din România.

Becali este nemulţumit de jocul fotbalistului revenit la FCSB după o perioadă petrecută în campionatele din zona Orientului Mijlociu, dar are o explicaţie pentru acesta, lipsa de ritm a căpitanului celor de la FCSB.

Gigi Becali: "Ştiu valoarea lui Tănase"

"Eu ştiu valoarea lui Tănase, doar că el nu are ritm, joacă prea în spate. El trebuia să urce şi să paseze. În loc să urce, mai repede o dădea în spate ca să scape de obligaţii, să nu-şi mai asume responsabilitatea. O să vorbesc şi cu Tănase, nu se joacă fotbalul aşa, numai în spate. Vreţi să vin să vi-l arăt pe Mitriţă? Aşa se joacă fotbalul.", a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

În următoarea etapă din Superliga, FCSB primeşte vizita celor de la UTA Arad. Campioana României este pe locul 15 cu doar cinci puncte acumulate după şase meciuri disputate. Pe plan european, echipa antrenată de Elias Charalambous are asigurată prezenţa în fazele principale ale unei competiţii europene.

În cazul în care o va învinge pe LASK Linz, FCSB va evolua în UEFA Europa League. Înfrângerea campioanei României va reprezenta prezenţa ei în fazele principale ale UEFA Conference League.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbflorin tanasefc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare