You are here:

Fotbalistul care i-a atras atenţia lui Marius Măldărăşanu după victoria cu FCSB: "Îl văd la orice echipă din Superligă"

Fotbalistul care i-a atras atenţia lui Marius Măldărăşanu după victoria cu FCSB: "Îl văd la orice echipă din Superligă"

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a reuşit să obţină o victorie la meciul de pe teren propriu împotriva celor de la FCSB, cu scorul de 2-0.

Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei gazde, a evidenţiat unul dintre jucătorii săi după succesul surprinzător obţinut în faţa campioanei din sezonul trecut. Este vorba de mijlocaşul italian Alessandro Murgia, fotbalist sosit în Superliga în anul 2023, de la SPAL, fostă formaţie din Serie A.

Jucătorul crescut de Lazio şi cu meciuri la echipa mare a clubului din Roma a ajuns la trei goluri înscrise în actualul sezon din Superliga, în şapte partide disputate.

Marius Măldărăşanu: "Meciul ăsta a fost câştigat cu inima"

"Un meci greu. La ei (n.r. - FCSB) se vede că au calitate individuală. În prima repriză chiar am jucat fotbal. Golul acela marcat de noi, anulat cu VAR-ul... A fost off-side milimetric. 

Am făcut un joc bun din punct de vedere combinativ. Asta trebuie să ne dea încredere. A doua repriză a fost normal ca ei să pună presiune. Am coborât un pic liniile în partea secundă. Meciul ăsta a fost câştigat cu inima.

Murgia, când a ajuns la noi, nu jucase la fostul club (n.r. SPAL), chiar dacă este un jucător bun. El era 'şesar' când a venit la noi, dar acum putem spune că este un 'optar'. Eu îl văd la orice echipă din SuperLigă. Are calitate, e profesionist. Are foarte multă încredere în el.

Oricum, el nu şutează cât ar trebui să şuteze, în unele situaţii favorabile. Este un jucător care a crescut foarte mult. Ajută foarte mult echipa. Sper să îl ţină Dumnezeu sănătos!

Ianis e şi el bine. E printre puţinii underi buni din ţară. Dacă s-ar scote regula cu U21, el ar juca la Hermannstadt ca senior. Ştie asta foarte bine. Are momente când în unele meciuri nu face ambele faze. Per total, este bine la momentul ăsta.

Am vrut să joc cu aceeaşi echipă cu care am jucat şi la Farul. Ei trebuie să fie pregătiţi. Trebuie să punem mai mult suflet şi astăzi chiar am pus.", a declarat Marius Măldărăşanu, la flash interviu.

FC Hermannstadt ocupă locul opt în clasament, înaintea ultimelor meciuri ale etapei a 7-a, cu opt puncte. În următoarea etapă, sibienii primesc vizita celor de la Poli Iaşi, o altă echipă care a reuşit să o învingă pe FCSB în acest sezon de Superliga.

Afla mai multe despre: fc hermannstadtfcsbsuperligamarius maldarasanualessandro murgia 

viewscnt
Articole similare