You are here:

Măsurile pe care Gigi Becali le va lua după Hermannstadt - FCSB 2-0: "Asta o să fac"

Măsurile pe care Gigi Becali le va lua după Hermannstadt - FCSB 2-0: "Asta o să fac"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit după înfrângerea echipei sale de pe terenul celor de la FC Hermannstadt.

Latifundiarul din Pipera ştie ce e de făcut după prestaţia jucătorilor campioanei României de la Sibiu. FCSB este penultima în clasamentul din Superliga şi poate pica pe ultimul loc, în cazul în care Gloria Buzău va obţine cel puţin un egal la partida cu U Cluj, din etapa a 7-a.

FCSB nu a avut replică pentru golurile înscrise de jucătorii antrenaţi de Marius Măldărăşanu, iar acest fapt l-a deranjat pe Gigi Becali, care va lua noi măsuri pentru a evita astfel de înfrângeri pe viitor.

Gigi Becali: "O să fac schimbare în minutul 10"

"Am mai mâncat bătăi, dar acum chiar nu ştiu ce să mai zic. O să fac schimbare în minutul 10, să-i schimb pe ăia care nu se mişcă în teren. Ce să fac? Dacă ei nu se mişcă... Pe Popa am vrut să-l schimb în minutul 15. Cum să fii atât de slab?", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

FCSB îşi va juca şansa pentru un loc în fazele principale ale UEFA Europa League, joi, pe teren propriu în faţa austriecilor de la LASK Linz. În turul disputat în Austria, cele două echipe au remizat cu scorul de 1-1. În cazul în care nu va reuşi să se impună în faţa celor de la LASK, FCSB va juca în UEFA Conference League.

În campionat, FCSB primeşte vizita celor de la UTA Arad, în ultima etapă din Superliga înainte de pauza pentru meciurile echipelor naţionale.

Afla mai multe despre: gigi becalisuperligafcsbfc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare