You are here:

Se lasă de fotbal?! Gestul făcut de jucătorul criticat de Gigi Becali stârneşte mari semne de întrebare: ”Cred că se retrage”

Se lasă de fotbal?! Gestul făcut de jucătorul criticat de Gigi Becali stârneşte mari semne de întrebare: ”Cred că se retrage”

Superliga

Comentarii

FCSB a bifat un nou meci fără victorie, de această dată la Sibiu, contra lui Hermannstadt, scor 0-1, iar campioana României rămâne cu un singur succes în acest sezon de Superliga.

Vlad Chiricheş, eroul FCSB-ului din meciul cu Ajax de pe Arena Naţională din 2013, a fost introdus la pauza meciului de la Sibiu, însă nu a avut o prestaţie convingătoare.

În minutul 56 al partidei, Alessandro Murgia a deschis scorul pentru formaţia antrenată de Marius Măldărăşanu, după o pasă exclentă a lui Ianis Stoica.

Final de carieră pentru Vlad Chiricheş? Declaraţia lui Gheorghe Mustaţă agită apele: ”Cred că se retrage”

La reuşita italianului, Vlad Chiricheş are o mare parte de vină, aspect remarcat şi de Marius Baciu, fostul apărător al Stelei.

Gheoghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a dat de înţeles că fostul fundaş al lui Napoli ia în calcul să se retragă. Mustaţă a dezvăluit că Vlad Chiricheş a făcut un gest după finalul meciului din care reiese că se gândeşte să agaţe ghetele în cui.

”Jucătorii şi-au acceptat criticile. Un gest făcut de Chiricheş, cred că se retrage, părerea mea, nu ştiu. Nu a fost ultimul meci al lui, dar era foarte dezamăgit. Să mă ierte Dumnezeu, dar nici nu are cu cine să joace.

A greşit el pasa aia.. parcă suntem mai puţini cu 4 pe teren (Fără Coman, fără Olaru). Nu au atitudine şi nu cred că lucrurile se vor schimba. Eu nu pot să mai ţin suporterii în frâu, lucrurile deja s-au cam înrăutăţit, cât să îi mai ţii?”, a spus Gheorhge Mustaţă, la Fanatik.

Afla mai multe despre: superligafcsbvlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare