You are here:

Rapid pregăteşte un transfer de top. Un jucător de la o echipă importantă din Serie A este pe lista lui Marius Şumudică

Rapid pregăteşte un transfer de top. Un jucător de la o echipă importantă din Serie A este pe lista lui Marius Şumudică

Superliga

Comentarii

Rapid a reuşit să obţină o victorie crucială, prima din acest sezon de Superliga, 2-1 pe terenul lui Poli Iaşi, iar giuleştenii au luat o gură importantă de oxigen în lupta pentru locurile fruntaşe.

Marius Şumudică, noul antrenor al Rapidului, a declarat că lotul formaţiei giuleştene va suferi numeroase modificări în următoarea perioadă şi a recunoscut că îşi doreşte întăriri pentru a se putea lupta la titlu.

Marius Şumudică a pus ochii pe un jucător cu meciuri în Serie A

Din informaţiile obţinute de Fanatik, Rapid este interesată de Filippo Melegoni, un mijlocaş central în vârstă de 25 de ani ce este legitimat la Genoa, formaţia ce activează în Serie A.

Cine este Filippo Melegoni, fostul copil minune de la Atalanta

În 2022, Genoa l-a transferat definitiv pe Melegoni de la Atalanta în schimbul sumei de 4.000.000 de euro. De atunci, italianul a mai fost împrumutat în Belgia, la Standard Liege, şi în Serie B, la Reggiana.

Melegoni are contract cu Genoa până în vara anului 2025, iar cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt  În total, Filippo a bifat 45 de meciuri în total pentru Genoa, însă niciunul în acest sezon.

Mai mult decât atât, Melegoni nu a fost în lotul echipei pregătite de Alberto Gilardino în niciunul dintre meciurile din acest sezon.

În 2021 şi 2022, jucătorul dorit de Rapid a avut prezenţe sporadice la Genoa, echipă ce a retrogradat în 2022.

Filippo Melegoni are prezenţe la toate naţionalele juvenile ale Italiei, iar pentru reprezentativa U21 a marcat un gol în 21 de meciuri.

 

Afla mai multe despre: superligarapidmarius şumudică 

viewscnt
Articole similare