You are here:

VIDEO | Virgil Ghiţă şi Cornel Râpă "l-au trimis" la Universitatea Craiova! Străinul transferat în Bănie şi-a spus povestea: "Aşa am decis să vin aici"

VIDEO | Virgil Ghiţă şi Cornel Râpă "l-au trimis" la Universitatea Craiova! Străinul transferat în Bănie şi-a spus povestea: "Aşa am decis să vin aici"
Comentarii

Japonezul Takuto Oshima (26 de ani) a impresionat în acest sezon la Craiova. Atât pe teren, prin prestaţiile bune din primele etape, cât şi în afara lui, după ce a declarat că dinamoviştii sunt pisici, nu câini. Oshima a ajuns în Oltenia la sfaturile unor jucători români din Polonia şi e încântat de alegerea făcută.

Takuto Oshima, noul titular de la Universitatea Craiova: "Colegii mă învaţă română"

Takuto Oshima a început fotbalul la Osaka, în Japonia natală, dar a ajuns repede în Europa, în Polonia, la doar 21 de ani. După ce a schimbat două echipe, a primit oferta de la Craiova.

"Am vorbit cu Virgil Ghiţă. Am fost colegi la fosta mea echipă (n.r. - Cracovia). De asemenea, cu Cornel Râpă, ambii nişte băieţi de calitate. Am început să mă interesez cum sunt, cum e la Craiova şi pe acest stadion şi mi s-a părut o atmosferă superbă. Aşa că am decis să vin aici", a spus mijlocaşul nipon. 

Acomodarea cu România nu a fost uşoară: "Friptură (n.r. - a mâncat prima dată în România). N-am vrut mâncare românească, pentru că nu ştiam ce este, aşa că am ales friptura. 

Ştiu doar 'ce faci?' şi câteva înjurături, dar nu le voi spune. Colegii m-au primit foarte călduros şi au încercat să vorbească japoneză. Câteodată, îi învăţ eu, altădată mă învaţă ei română", a mai spus Oshima. 

Oshima: "Mi-am tatuat harta Europei"

Mijlocaşul de la Universitatea Craiova a surprins pe toată lumea, după ce i-a numit pe dinamovişti pisici, nu câini. Japonezul ştie că oltenii sunt lei şi a venit pregătit în Bănie.

"(n.r. - arată tatuajul) Aici e o combinaţie dintre un leu şi un soldat, jumătate-jumătate. Semnifică faptul că am inimă de leu, iar soldatul e un samurai japonez", apoi Oshima şi-a prezentat tatuajul de care e cel mai mândru.

"Am harta Europei, pentru că aici mi-am început cariera profesionistă", a mai spus mijlocaşul care s-a impus la Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: takuto oshimatakuto oshima universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare