You are here:

Mircea Rednic, anunţ surpriză înaintea duelului cu Hagi. A încercat să transfere atacantul naţionalei ajuns la Farul: "Am vorbit cu el"

Mircea Rednic, anunţ surpriză înaintea duelului cu Hagi. A încercat să transfere atacantul naţionalei ajuns la Farul: "Am vorbit cu el"

UTA

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, a vorbit despre tentativa sa de a-l aduce la Arad pe Denis Alibec, atacantul care a semnat în această vară cu Farul.

UTA Arad o înfruntă pe Farul în ultimul meci al etapei cu numărul şapte din Superliga. "Bătrâna Doamnă" speră să obţină prima victorie de pe teren propriu în acest sezon împotriva unui adversar împotriva căruia a avut probleme în ultimele sezoane. Fără victorie în faţa constănţenilor de la revenirea echipei în prima divizie, Mircea Rednic speră să-l învingă pe Gică Hagi în duelul de la Arad.

Rednic a recunoscut faptul că a încercat să-l transfere pe Denis Alibec, golgheterul Farului din sezonul în care constănţenii au cucerit titlul în Superliga. În cele din urmă, Alibec s-a întors la Farul, echipă la care a reuşit să-şi revitalizeze cariera.

Mircea Rednic: "Şi noi am vorbit cu el, dar a ales să meargă la Farul"

"Revine şi Alibec la Farul, nu putea şi ăla să mai aştepte perioada de întrerupere? Glumesc. Şi noi am vorbit cu el, dar a ales să meargă la Farul. Cunoaşte foarte bine locul, se înţelege bine cu Hagi, de aia a ales să meargă acolo, e un plus. Acum nu ştim dacă el e pregătit să joace de la început sau va intra cum a intrat la ultimul meci cu Sibiul", a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

În următoarea etapă, după înfruntarea cu Farul, UTA se deplasează la Bucureşti pentru duelul împotriva campioanei României, FCSB.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicgheorghe hagidenis alibecsuperliga 

viewscnt
Articole similare