You are here:

VIDEO | Alex Măţan, un nou trofeu cucerit în SUA! Fostul rapidist a pasat decisiv în finala Leagues Cup, câştigată de Columbus Crew

VIDEO | Alex Măţan, un nou trofeu cucerit în SUA! Fostul rapidist a pasat decisiv în finala Leagues Cup, câştigată de Columbus Crew

Stranieri

Comentarii

Alex Măţan a cucerit un nou trofeu alături de Columbus Crew după titlul din MLS, în sezonul trecut.

Fostul jucător al celor de la Viitorul Constanţa şi totodată şi al celor de la Rapid, este la al doilea trofeu cucerit în SUA după titlul din MLS.

Măţan a fost introdus în repriza secundă a finalei Leagues Cup, competiţie câştigată de Inter Miami, în sezonul trecut. În finala împotriva celor de la LA FC, echipă la care evoluează Hugo Lloris şi Olivier Giroud, Măţan i-a aruncat mingea de la margine lui Cucho Hernandez, golgheterul celor de la Columbus din sezonul trecut, care a reuşit să-l păcălească pe Lloris cu o centrare care a prins efect.

Acelaşi Cucho îşi trecuse în cont o reuşită la finalul primului act, din pasa lui Farsi. Columbianul în vârstă de 25 de ani a pasat el însuşi decisiv la reuşita lui Russell-Rowe, din minutul 90+4. Olivier Giroud a marcat pentru LA FC, în minutul 57.

Cele două echipe s-au înfruntat şi în finala din MLS, în sezonul trecut. 2-1 a fost scorul pentru echipa lui Alex Măţan în faţa celor de la LA FC, echipă la care evolua Giorgio Chiellini, legendarul fundaş care şi-a încheiat cariera alături de formaţia din Los Angeles.

VIDEO | Assist-ul oferit de Alex Măţan

Afla mai multe despre: alex matanmlsleagues cupcolumbus crewolivier giroudhugo lloris 

viewscnt
Articole similare