You are here:

Horaţiu Moldovan, istorie pentru Atletico Madrid. Diego Simeone l-a transferat deja pe înlocuitorul internaţionalului român

Horaţiu Moldovan, istorie pentru Atletico Madrid. Diego Simeone l-a transferat deja pe înlocuitorul internaţionalului român

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid s-a despărţit în mod oficial de Horaţiu Moldovan, portarul român transferat de gruparea madrilenă în iarna acestui an, de la Rapid.

Fără să debuteze într-o partidă oficială pentru Atletico Madrid, Horaţiu Moldovan a decis să este timpul să-şi schimbe echipa, în această vară. Fostul portar al celor de la Rapid a ajuns în Serie B, la Sassuolo, acolo unde va avea şansa să evolueze mai mult faţă de perioada petrecută în capitala Spaniei.

Transferul lui Juan Musso la Atletico, rezolvat

Cei de la Atletico Madrid nu au pierdut timpul şi au găsit deja un înlocuitor pentru Horaţiu Moldovan. Este vorba de Juan Musso, portarul care a evoluat pentru Atalanta în primele două meciuri ale acestui sezon. Argentinianul în vârstă de 30 de ani se va alătura celor de la Atletico Madrid, sub formă de împrumut în schimbul sumei de 1.500.000 de euro, dar cu o posibilă clauză de cumpărare în valoare de 7.000.000 de euro, anunţă Fabrizio Romano.

Astfel, Atletico Madrid va avea un portar de rezervă de calitate, în cazul în care Jan Oblak va absenta pe parcursul acestui sezon. În sezonul precedent, Jan Oblak a evoluat în fiecare meci pentru Atletico Madrid.

În La Liga, Atletico Madrid ocupă locul trei, cu o victorie şi un rezultat de egalitate după primele două etape. La ultima partidă, madrilenii s-au impus cu scorul de 3-0 în faţa revelaţiei sezonului trecut, Girona, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: la ligaatletico madridhoratiu moldovandiego simeone 

viewscnt
Articole similare