You are here:

Răzvan Lucescu, lider în Grecia după începutul perfect de sezon. PAOK s-a impus cu 2-0 în duelul cu Panetolikos

Răzvan Lucescu, lider în Grecia după începutul perfect de sezon. PAOK s-a impus cu 2-0 în duelul cu Panetolikos

Fotbal

Comentarii

PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins duminică seară, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Panetolikos, în etapa a doua din campionatul Greciei.

PAOK nu a reuşit să înscrie în prima repriză a partidei de acasă, cu Panetolikos, dar elevii lui Răzvan Lucescu au deschis scorul la începutul părţii secunde. Joan Sastre a înscris în minutul 51, din pasa lui Despodov, iar al doilea gol al gazdelor a venit în minutul 72, de la Tarik Tissoudali.

Formaţia din Salonic s-a impus cu 2-0 şi conduce în Super League cu 6 puncte. Campioana en-titre din Grecia o va înfrunta pe Atromitos în următoarea etapă a întrecerii interne.

PAOK, foarte aproape de UEFA Europa League

În Europa, PAOK şi-a asigurat în mare parte prezenţa în fazele principale ale UEFA Europa League după victoria clară din turul în faţa campioanei Irlandei, Shamrock Rovers, cu scorul de 4-0. Returul de la Dublin se va juca joi, de la ora 22:00. În preliminariile UEFA Champions League, PAOK a fost eliminată de Malmo, campioana Suediei, după o "dublă" în care s-au înscris 11 goluri.

 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokpanetolikosgrecia 

viewscnt
Articole similare