You are here:

Probleme pentru Universitatea Craiova. Jucătorul de bază va lipsi şase săptămâni după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Probleme pentru Universitatea Craiova. Jucătorul de bază va lipsi şase săptămâni după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat faptul că Anzor Mekvabishvili va rata următoarele şase săptămâni în urma unei accidentări.

Prezent la EURO 2024 alături de naţionala Georgiei, naţională care a reuşit să treacă de faza grupelor, Mekvabishvili a avut parte de un început de sezon solid alături de Universitatea Craiova. Liderii din Superliga au anunţat faptul că internaţionalul georgian va fi indisponibil pentru următoarele şase săptămâni în urma accidentării suferite la meciul din ultima etapă din Superliga, în faţa celor de la Dinamo.

Anzor Mekvabishvili va lipsi timp de şase săptămâni

"În urma investigaţiilor medicale, Anzor Mekvabishvili va lipsi de pe terenul de joc aproximativ 6 săptămâni. Recuperare rapidă, Anzor!", au transmis cei de la Universitatea Craiova, pe reţelele de socializare.

Anzor Mekvabishvili a sosit în Bănie în luna ianuarie a acestui an, de la Dinamo Tbilisi, una dintre marile echipe ale campionatului din Georgia. În acest sezon, mijlocaşul central a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă în şase partide disputate în acest sezon de Superliga.

  • 1.200.000 de euro este cota de piaţă a internaţionalului georgian în vârstă de 23 de ani, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: universitatea craiovasuperligaanzor mekvabishvili 

viewscnt
Articole similare