You are here:

Fotbalistul de la Dinamo trecut pe la Real Madrid, dezvăluiri din perioada petrecută alături de "Los Blancos": "S-a întâmplat totul foarte rapid"

Fotbalistul de la Dinamo trecut pe la Real Madrid, dezvăluiri din perioada petrecută alături de "Los Blancos": "S-a întâmplat totul foarte rapid"

Dinamo București

Comentarii

Alberto Soro, una dintre noile achiziţii ale celor de la Dinamo, a vorbit despre experienţa sa petrecută în Spania, la echipe precum Real Madrid şi Granada.

Soro, una dintre cele mai interesante achiziţii reuşite de Dinamo în această vară, îşi aşteaptă debutul în tricoul noii sale echipe. Ibericul în vârstă de 25 de ani a adunat peste 30 de partide în La Liga, în perioada sa petrecută la Granada.

În 2019, Soro devenea jucătorul celor de la Real Madrid. "Los Blancos" plăteau atunci 2.500.000 de euro celor de la Real Zaragoza pentru fotbalistul de perspectivă. Real Madrid avea să-şi recupereze investiţia cu un an mai târziu, atunci când cei de la Granada au plătit 2.500.000 de euro.

Soro a jucat şi la Vizela, în prima ligă portugheză, în sezonul trecut.

Alberto Soro: "E greu să ajungi să joci la Real Madrid"

"La început, când s-a întâmplat nu am conştientizat de ceea ce presupunea, s-a întâmplat totul foarte rapid. Am ajuns din Segunda Division să joc în Europa şi totul în anii ăia a fost foarte rapid. Ceea ce a fost pozitiv pentru mine a fost că au început să vorbescă despre mine foarte bine. 

Ştiu că este greu să ajungi să joci la Real Madrid, dar simplul fapt de a fi aparţinut acelui club este ceva pozitiv şi am avut norocul să fac asta. Ştiu că este foarte complicat.", a declarat Alberto Soro.

Lipsa de experienţă şi rapiditatea cu care s-au desfăşurat toate evenimentele la începutul carierei sale l-au ajutat pe Soro să înţeleaga ceea ce trebuie să facă pentru a ajunge la un nivel înalt.

"Am ajuns din liga secundă din Spania, am jucat în Primera Division, am jucat în Europa, fiind foarte tânăr şi asta m-a ajutat să învăţ, să văd cum este fotbalul şi de ce este nevoie pentru a ajunge la nivel înalt.", a continuat Soro.

Fostul jucător de la Granada a vorbit despre cei mai importanţi fotbalişti cu care a avut ocazia să joace drept coechipieri, Roberto Soldado şi Jorge Molina, doi atacanţi cu peste 100 de goluri în primele două ligi spaniole, au fost jucătorii evidenţiaţi de ibericul de la Dinamo.

"Sunt mulţi fiindcă am avut şansa de a lucra alături de mari fotbalişti şi pentru că eram tânăr, m-au ajutat în toate momentele. Aş spune pentru vârsta lui, pentru traiectoria lui, Jorge Molina, Roberto Soldado. Sunt legende în Spania şi e important să poţi să înveţi de la ei.", a mai spus Soro.

Afla mai multe despre: dinamoalberto sororeal madridgranadala ligasuperliga 

viewscnt
Articole similare