You are here:

Fotbaliştii de la FCSB au primit un ordin de la Gigi Becali! Asta vrea să vadă de acum: "Trebuie să jucăm aşa"

Fotbaliştii de la FCSB au primit un ordin de la Gigi Becali! Asta vrea să vadă de acum: "Trebuie să jucăm aşa"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali e îngrijorat după înfrângerea de la Sibiu, scor 0-2, cu Hermannstadt. Patronul de la FCSB şi-a criticat dur jucătorii şi a regretat vânzarea lui Coman.

Ce pretenţie are Gigi Becali de la fotbaliştii FCSB-ului

Gigi Becali a fost extrem de dezamăgit după a treia înfrângere în şase etape pentru FCSB, iar el şi-ar dori un ritm mai bun al jucătorilor. .

"Eu credeam că suntem valoroşi, dar nu mai ştiu. Nu l-am avut pe Olaru în teren, nu se mişcă ăia, joaca prea lent, nu fac nicio mişcare. Olaru făcea tranziţia aia, ăştia nu se mişcă în teren, fac posesie, ţaca paca, mai pasează în spate, mai dă-o la fundaşii centrali, iar în spate, iar stanga dreapta.

Am mai mâncat bătăi, bă, dar am ratat, am avut ocazii, acum... Nu ştiu, pe cuvânt că echipa e prea lentă. Păi, bă, trebuie să jucăm repede să te mişti pe teren, să avem soluţie de pasă, că suntem echipa campioană", a spus Gigi Becali, la Prima Sport. 

Gigi Becali a făcut calculele pentru FCSB, însă îngrijorarea persistă

Gigi Becali e speriat de viitor, chiar dacă cifrele nu arată foarte rău: "Am două sentimente. Un sentiment că nu-i problemă. M-am uitat pe clasament, câştigam cu Botoşani şi facem opt puncte, la două puncte de CFR. Nu-i mare lucru, numai că problema mea e că dacă jucăm aşa n-avem nicio şansă", a mai spus finanţatorul campioanei României. 

Afaceristul a depistat una dintre problemele echipei: "Ddacă-l aveam pe Coman... Să-ţi spun ceva. Eu pe Coman nu-l dădeam, îl ţineam să joc. Nu, domnule, că suntem puternici şi fară Coman, e posibil.  Înseamnă că fară Coman suntem prea slabi, nici nu stiu ce să mai zic", a adăugat Gigi Becali. 

Revenit printre titulari, Chiricheş a jucat slab la Sibiu şi a intrat în colimatorul patronului: "Cu Chiricheş nici nu stiu dacă o să mai joc cu el. Ce să joc?! Mi-e frică. Cum intră el în teren cum mi-a dat frică. Nu ştiu, poate jucăm cu Lixandru fundaş central, nu stiu ce să mai zic, că sunt prea multe greşeli", a continuat finanţatorul de la FCSB, Gigi Becali

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbhermannstadt fcsb 

viewscnt
Articole similare