You are here:

Starea fundaşului uruguayan care s-a prăbuşit pe teren la un meci din Copa Libertadores s-a agravat

Starea fundaşului uruguayan care s-a prăbuşit pe teren la un meci din Copa Libertadores s-a agravat
Comentarii

Starea lui Juan Izquierdo, fundaşul uruguayan de 27 de ani de la Nacional Montevideo, care a suferit un infarct în timpul meciului de joi cu Sao Paulo, din Copa Libertadores, s-a agravat în ultimele ore.

În ultimele minute, când brazilienii conduceau cu 2-0, Juan Izquierdo, fundaş al echipei uruguayene, a căzut brusc la pământ după ce s-a clătinat câţiva metri.

Într-un buletin medical publicat duminică seară de echipa care îl tratează la Spitalul Albert Einstein din São Paulo, se arată că starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele ore.

„Spitalizat din 22 august 2024, la ora 20.55, pacientul Juan Manuel Izquierdo a fost supus unor teste suplimentare duminică 25 august. Evaluarea a arătat o progresie a leziunilor cerebrale şi o creştere a presiunii intracraniene”, a precizat sursa citată

Vineri, însă, clubul Nacional a precizat că starea de sănătate a jucătorului de 27 de ani era stabilă în urma spitalizării sale.

În urma accidentului, toate competiţiile au fost suspendate în Uruguay.

Sâmbătă, atacantul Luis Suarez i-a dedicat fundaşului de la Nacional dubla sa din victoria clubului său Inter Miami. „Juan, suntem cu toţii alături de tine şi de familia ta”, a scris «El Pistolero» pe X.

Jucător experimentat, Juan Izquierdo a revenit la Nacional în acest sezon, după ce s-a alăturat unui alt club uruguayan, Liverpool (Montevideo).

Afla mai multe despre: juan izquierdojuan izquierdo uruguay 

viewscnt
Articole similare