You are here:

O nouă răsturnare de situaţie în cazul medaliei olimpice? Sabrina Voinea a atacat decizia la Tribunalul Suprem Elveţian. Anunţul FRG

O nouă răsturnare de situaţie în cazul medaliei olimpice? Sabrina Voinea a atacat decizia la Tribunalul Suprem Elveţian. Anunţul FRG

Jocurile olimpice

Comentarii

Federaţia Română de Gimnastică nu renunţă la medalia de bronz pe care Sabrina Voinea a ratat-o la sol, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

Primul demers oficial! Sabrina Voinea nu a renunţat la medalia olimpică şi a lansat atacul

S-a deschis o nouă procedură legală, în privinţa concursului de la sol controversat, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris. FRG a anunţat că recursul privind decizia în cazul Sabrinei Voinea a fost primit de Tribunalul Suprem Elveţian, astfel că se continuă linia dorită de federaţie. 

După ce Ana Bărbosu a urcat înapoi pe podium şi a obţinut bronzul, FRG a dezvăluit propunerea ca medalia de bronz la sol să fie acordată tuturor celor trei sportive, Jordan Chiles, Ana-Maria Bărbosu şi Sabrina Maneca-Voinea. 

În urmă cu câteva săptămâni, TAS a admis doar contestaţia gimnastei Ana Maria Bărbosu, nu şi a Sabrinei Voinea.

Este primul demers oficial făcut de Sabrina Voinea şi Camelia Voinea, după ce Orange Sport a dezvăluit că s-au pus la bătaie 200.000 de euro, pentru ca gimnasta să aibă şansă la medalie, prin intermediul căilor legale de atac. 

"Prin prezentul comunicat de presă dorim să vă informăm că astăzi, 26.08.2024, Tribunalul Suprem Elveţian (TSE) a confirmat primirea recursului formulat de către FRG şi Sabrina Maneca Voinea împotriva hotărârii pronunţate de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. 

Mulţumim Comitetului Olimpic şi Sportiv Român pentru sprijinul constant oferit  în prezentul demers, avocaţilor noştri Dr. Av. Mădălina Diaconu şi Av. Sabin Gherdan, care ne reprezintă la TSE, precum şi partenerilor autorizaţi ai Federaţiei Române de Gimnastică, Casa de avocatură Popescu & Asociaţii  şi Av. Bogdan Foloştină", a transmis Federaţia Română de Gimnastică. 

Camelia Voinea l-a mandatat pe avocatul Florin Ciutacu să reprezinte cazul Sabrinei Voinea, în căutarea medaliei olimpice. 

Afla mai multe despre: sabrina voineasabrina voinea jocurile olimpicesabrina voinea medalie jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare