You are here:

Ioan Ovidiu Sabău propune un jucător de la ”U” Cluj la echipa naţională: ”Domnul Lucescu se uită. Sper să fie luat în calcul”

Ioan Ovidiu Sabău propune un jucător de la ”U” Cluj la echipa naţională: ”Domnul Lucescu se uită. Sper să fie luat în calcul”

U Cluj

Comentarii

”U” Cluj are un start fulminant de campionat. ”Şepcile roşii” au învins-o pe Gloria Buzău în etapa a şaptea, scor 2-0, şi au urcat pe primul loc în campionat.

După meci, Ioan Ovidiu Sabău l-a propus pe Alex Chipciu la echipă naţională. Fostul jucător de la FCSB nu a mai prins lotul de tricolori din 2019 şi a recunoscut că se gândeşte la o revenire, cu toate că a împlinit recent vârsta de 35 de ani.

Ioan Ovidiu Sabău i-a dat o idee lui Mircea Lucescu pentru postul de fundaş stânga la naţională

”Am tratat cu seriozitate adversarul, am controlat jocul în prima repriză. În a doua am jucat puţin cu superficialitate, am greşit de mai multe ori, am dat posibilitatea adversarului să ne pună problema.

Vreau să-i felicit pe băieţi. Am venit aici şi nu am fost plini de noi. Dacă luptăm pentru club şi suporteri devenim mai puternici. Munca, seriozitatea, respectul, toate acestea ne fac mai puternici. Mulţi se consideră lideri şi arată asta în teren.

O să vedem dacă reuşim să menţinem starea asta. De fiecare dată trebuie să o luăm de la capăt, acum urmează un meci de Cupă, o să joace alţii. Ne aşteaptă un meci cu Dinamo, o echipă în formă.

Comparaţia e ok (n.r.-cu Girona), frumoasă. Suntem pe primul loc, rămâne ca eu să gestionez această situaţie.

Vreau să-l felicit pe Alex, a fost impecabil astăzi, şi-a câştigat toate duelurile. Felicitări tuturor. Din punctul meu de vedere, da, este clar o variantă pentru echipa naţională. Domnul Lucescu se uită la meciuri, îl vede, sper să fie luat în calcul”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabăuchipciu 

viewscnt
Articole similare