You are here:

Ce a spus Mihai Stoica despre Vlad Chiricheş, după ce fundaşul FCSB-ului a gafat cu Hermannstadt şi a fost criticat de Gigi Becali

Ce a spus Mihai Stoica despre Vlad Chiricheş, după ce fundaşul FCSB-ului a gafat cu Hermannstadt şi a fost criticat de Gigi Becali

Superliga

Comentarii

FCSB a bifat un nou meci fără victorie, de această dată la Sibiu, contra lui Hermannstadt, scor 0-1, iar campioana României rămâne cu un singur succes în acest sezon de Superliga.

Vlad Chiricheş, eroul FCSB-ului din meciul cu Ajax de pe Arena Naţională din 2013, a fost introdus la pauza meciului de la Sibiu, însă nu a avut o prestaţie convingătoare.

În minutul 56 al partidei, Alessandro Murgia a deschis scorul pentru formaţia antrenată de Marius Măldărăşanu, după o pasă exclentă a lui Ianis Stoica.

La reuşita italianului, Vlad Chiricheş are o mare parte de vină, aspect remarcat şi de Marius Baciu, fostul apărător al Stelei. După meci, Gigi Becali a intervenit şi nu l-a menajat pe jucătorul ce a purtat cândva banderola de căpitan a echipei sale.

Reacţia lui Mihai Stoica, după ce Vlad Chiricheş a fost criticat de Gigi Becali

Mihai Stoica a ţinut să reamintească faptul că Vlad Chiricheş a avut prestaţii excelente în play-off-ul sezonului trecut, stagiune în care FCSB a cucerit titlul de campioană după opt ani de secetă.

Mai mult decât atât, MM Stoica a declarat că fostul fundaş al lui Napoli poate reveni în primul 11 în cazul în care va înregistra o creştere de formă.

”(n.r. Este o problemă cu Vlad Chiricheş?) Cuplul de fundaşi centrali care s-a impus în sezonul ăsta este Dawa-Ngezana. Când el joacă şi are evoluţii bune, se poate regândi cuplul de fundaşi centrali.

Evoluţiile lui Chiricheş din play-off au fost remarcabile. Ăsta este cuplul deocadmdată, ce se va întâmpla joi (n.r. la meciul cu LASK Linz), vom vedea.

Trebuie să joace bine, să joace la nivelul la care a făcut-o în play-off”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare