You are here:

Bîrsan i-a scos din minţi pe cei de la Farul! Bălaşa a cedat la final: "În seara asta a venit cu un obiectiv clar"

Bîrsan i-a scos din minţi pe cei de la Farul! Bălaşa a cedat la final: "În seara asta a venit cu un obiectiv clar"

Farul Constanța

Comentarii

Este indignare în echipa Farului Constanţa, din cauza unei decizii de arbitraj din remiza cu UTA. Fundaşul Mihai Bălaşa a avut un discurs dur, după ce a considerat că a fost faultat în careul advers.

Mihai Bălaşa s-a enervat în faţa reporterului după UTA - Farul

UTA Arad a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a şaptea din Superligă. Van Durmen şi Dican au marcat, însă "marinarii" au cerut penalty în a doua repriză. 

În minutul 57, Gică Hagi a primit cartonaşul galben, nervos după ce Mihai Bălaşa a fost ţinut de Hrezdac în careul arădenilor, în urma unui corner la care jucătorului Farului i-a luat faţa adversarului. 

La finalul celor 90 de minute, Mihai Bălaşa s-a îndreptat împotriva centralului Marcel Bîrsan.

"Da, un egal, dar cred că în seara asta meritam mai mult, că am dominat jocul, am avut ocazii, dar din păcate domnul arbitru şi domnii de la VAR nu ştiu ce au făcut. 

Am fost luat în braţe, m-am zbătut să ajung la minge. Mai mult de atât nu ştiu ce vrea domnul Bîrsan. Dacă te duci şi îi spui ceva, îţi zice să pleci, că nu poţi vorbi cu el. Din păcate, ăştia sunt arbitrii de la noi din ţară. 

Etapa trecută se duce la VAR şi întoarce. Nu ştiu ce se urmăreşte. Eu cred că în seara asta a venit cu un obiectiv clar aici. Să continuăm, aşa nu se poate. UTA cred că a avut o singură fază de poartă mai periculoasă din cornerul nostru. Am adus mingea în faţa porţii şi pe viitor ne va intra mingea în poartă. Ne aşteptam la mai multe puncte, dar asta este, mergem înainte", a spus Mihai Bălaşa. 

Denis Alibec: "Nu sunt mulţumit de mine"

Atacantul abia revenit la Farul a pasat decisiv la reuşita lui Dican, iar venit de pe bancă a dat verdictul. 

"Să ne mulţumim cu un punct, dar de mine nu sunt mulţumit, că aveam acea ocazie când puteam scăpa singur spre poartă, dar mai am nevoie de timp să fiu în forma mea cea mai bună. 

Cred că avem o echipă foarte bună, suntem foarte talentaţi, dar mental mai avem nevoie de un impuls să avem încredere în noi, să ştim că suntem o echipă bună şi că ne batem cu un adversar. Da, e cel mai urât să primeşti gol pe comntraatac, când tui ataci, ataci şi să primeşti gol din nimic. 

M-au dorit majoritatea cluburilor din România, cel puţin, dar m-am ţinut de promisiunea de acum doi ani şi m-am întors la Farul", a spus Denis Alibec, după UTA - Farul 1-1, în Superliga

Arădenii de la UTA sunt pe 12, cu 7 puncte. Farul are 8 puncte şi ocupă poziţia a 8-a.

Afla mai multe despre: mihai balasamihai balasa faruluta farul 

viewscnt
Articole similare