Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avem oferta făcută de Galatasaray pentru Dennis Man: ”Refuză să joace în Serie B”. Salariul uriaş pe care turcii i-l oferă

Avem oferta făcută de Galatasaray pentru Dennis Man: ”Refuză să joace în Serie B”. Salariul uriaş pe care turcii i-l oferăgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Galatasaray a făcut o ofertă consistentă pentru Dennis Man, care a retrogradat cu Parma în Serie B. Turcii susţin că atacantul român n-ar vrea să joace în a doua ligă a Italiei şi ar vrea să plece.

Cei de la Galatasaray vor să formeze în această vară o echipă foarte puternică şi pe lista de transferuri au fost trecuţi mai mulţi jucători români.

Alex Cicâldău a fost deja transferat, pentru care Craiova a primit 6,5 milioane de euro, însă Fatih Terim îşi doreşte şi alţi români. Presa din Turcia scrie că cei de la Galatasaray au făcut o ofertă consistentă pentru Dennis Man.

Oferta făcută de Galatasaray pentru Dennis Man: 6,5 milioane de euro. Salariu uriaş pentru jucător

Dennis Man a fost transferat de Parma la începutul acestui an, în schimbul a 11 milioane de euro. Atacantul de 22 de ani a lăsat o impresie foarte bună, dar Parma a retrogradat în Serie B.

Publicaţia Fotospor scrie că cei de la Galatasaray vor să profite de acest lucru şi au înaintat o ofertă clară pentru Dennis Man.

Echipa din Istanbul s-a arătat dispusă să plătească 6,5 milioane de euro pentru acest transfer, în timp ce pentru Dennis Man a pregătit un salariu de 1,5 milioane de euro pe sezon.

”Retrogradată în Serie B, Parma nu vrea să renunţe prea uşor la Man, pe care l-a cumpărat cu 13 milioane de euro (n.r. 11 milioane de euro, plus două milioane bonusuri). Jucătorul refuză să joace în liga inferioară”, scriu cei de la fotospor.com.

Oferta propusă de Galatasaray este destul de consistentă, mai ales că ”leii” au probleme financiare. Însă propunerea este cu mult sub aşteptările lui Kyle Krause, preşedintele Parmei.

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Giovanni Becali a dezvăluit că Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt consideraţi jucători de bază la Parma şi Kyle Krause nu vrea să renunţe la ei decât pentru o sumă mult mai mare decât oferta făcută de Galatasaray:

”S-au primit mai multe oferte pentru ei, oferte care depăşesc sumele plătite de Parma, dar cuvântul preşedintelui e numai de peste 20 milioane de euro. Până atunci să nu îndrăznesc să spun de vreo ofertă, pentru că nu o ia în calcul”, a spus Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

O astfel de ofertă pentru Dennis Man a fost primită de la Rennes, care dorea să achite 11 milioane de euro, însă preşedintele Parmei a refuzat-o din start.

Fatih Terim a încercat să transfere şi alţi români

Legendarul antrenor al lui Galatasaray a lucrat de-a lungul timpului şi cu Gică Hagi şi Gică Popescu, alături de care a avut cele mai mari performanţe din carieră şi din istoria clubului.

Impresia bună pe care Terim o are despre jucătorii români a rămas o constantă şi în această vară a încercat să transfere şi alţi fotbalişti ”tricolori”.

O primă astfel de ofertă a fost făcută pentru Nicolae Stanciu, însă Galatasaray şi Slavia Praga nu s-au pus de acord cu suma de transfer. Turcii ofereau în jur de 6 milioane de euro, Slavia îşi dorea în jur de 8-9 milioane de euro.

Un alt jucător pe care Terim a dorit să-l transfere la Galatasaray a fost Olimpiu Moruţan. Şi de această dată, negocierile s-au blocat la suma de transfer după ce Gigi Becali i-a stabilit un preţ de 10 milioane de euro.

De asemenea, presa din Turcia a mai scris în această vară că şi Radu Drăguşin s-ar aflat pe lista fostei campioane a Turciei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare