Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două noi lovituri uriaşe date de FCU Craiova. Adrian Mutu îşi face echipă de titlu cu două transferuri de top. Starul crescut de Ajax a semnat deja cu oltenii

Două noi lovituri uriaşe date de FCU Craiova. Adrian Mutu îşi face echipă de titlu cu două transferuri de top. Starul crescut de Ajax a semnat deja cu olteniigalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 are un start bun de sezon, în care a obţinut două victorii în primele patru etape disputate din Liga I. Iar oficialii clubului îi pregătesc acum lui Adrian Mutu alte două transferuri spectaculoase.

FCU Craiova 1948 şi Rapid sunt surprizele plăcute din startul noului sezon din Liga I. Dacă giuleştenii se pot lăuda cu 10 puncte obţinute în cele patru etape disputate şi cu o defensivă perfectă, fără gol primit, oltenii nu stau nici ei rău. Nou promovata pregătită de Adrian Mutu a înregistrat două victorii şi două înfrângeri, iar fostul selecţioner al naţionalei de tineret este aproape de a primi alte două transferuri importante din partea conducerii clubului.

Benjamin Van Durmen este un mijlocaş defensiv în vârstă de 27 de ani, care, până acum, a evoluat doar în Belgia, ţara sa natală. După ce a marcat 3 goluri în cele 91 de meciuri jucate pentru Mouscron, fotbalistul şi-a încheiat contractul cu echipa din prima ligă belgiană, iar în vara acestui an a rămas liber de contract. Astfel, oficialii clubului FCU Craiova 1948 au profitat de moment şi l-au convins pe mijlocaş să semneze cu echipa pregătită de Adrian Mutu.

Două noi lovituri uriaşe date de FCU Craiova. Adrian Mutu îşi face echipă de titlu cu două transferuri de top. Starul crescut de Ajax a semnat deja cu oltenii

  • 350 de mii de euro valorează Van Durmen pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

”În zilele următoare va ajunge Van Durmen, iar luni sau marţi va ajunge şi atacantul din Olanda” , a spus Adrian Mititelu jr.

Conducătorul oltenilor face referire la Terell Ondaan, un fotbalist cu un CV mult mai impresionant decât cel al lui Benjamin Van Durmen. Crescut la academia lui Ajax, atacantul de 27 de ani a evoluat pentru echipele de juniori ale "lăncierilor", apoi şi la echipa a doua a lui AZ Alkmaar. Ondaan a strâns şi 4 goluri şi 5 pase decisive în cele 98 de meciuri jucate în prima ligă din Olanda, la cluburi precum Excelsior, Willem II şi PEC Zwolle.

Înainte de a ajuns la FCU Craiova 1948, atacantul olandez a evoluat la Grenoble, în liga a doua franceză, unde a fost împrumutat de NEC Nijmegen.

  • 500 de mii de euro este cota lui Ondaan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

 Galerie foto

Afla mai multe despre: adrian mutufcu craiova 

viewscnt
Articole similare