adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Avem un calendar incredibil. Să ne gândim şi la jucători, altfel închidem". Mesaj alarmant transmis de Carlo Ancelotti

"Avem un calendar incredibil. Să ne gândim şi la jucători, altfel închidem". Mesaj alarmant transmis de Carlo Ancelotti

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a vorbit în termeni duri despre calendarul extrem de încărcat pe care îl au echipele de club.

''Real Madrid nu renunţă la competiţii. Suntem în semifinalele Cupei Spaniei, în optimile Ligii Campionilor, care este foarte importantă pentru club, în semifinalele Cupei Mondiale a Cluburilor, luptăm pentru titlu... Real Madrid nu renunţă la niciun meci.

Este un calendar incredibil, nu se opreşte niciodată pentru că La Liga, Federaţia, FIFA, UEFA vor să-şi facă treaba lor şi asta îi afectează cel mai mult pe jucători. Jucătorii nu mai au deloc zile de odihnă. Odihna mă plictiseşte puţin, dar trebuie să ne oprim o clipă şi să ne gândim la jucători. Dacă obosesc, închidem'', a spus Ancelotti într-o conferinţă de presă.

Ancelotti consideră că în ultimele sezoane a crescut considerabil numărul de meciuri din calendar, dar o există o limită care nu trebuie depăşită.

''Calendarul este o problemă foarte serioasă. Suntem foarte încântaţi să jucăm împotriva Barcelonei şi împotriva lui Liverpool. Luptăm în toate competiţiile. Jucătorilor le place, dar există o limită şi calendarul o depăşeşte. Toţi împreună trebuie să facem ceva pentru a evita acest lucru'', a adăugat Ancelotti.

viewscnt
Articole similare