adplus-dvertising
You are here:

Balaj trece la treabă! Prima decizie ca preşedinte la CFR Cluj. Panduru a reacţionat: "O să fii schimbat"

Balaj trece la treabă! Prima decizie ca preşedinte la CFR Cluj. Panduru a reacţionat: "O să fii schimbat"

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj şi Basarab Panduru au purtat un dialog despre următoarea funcţie a actualului preşedinte al ANAD. Fostul central urmează să semneze contractul cu CFR Cluj, unde va fi preşedinte şi va avea o responsabilitate mare la cel mai important club din Liga 1 din ultimii ani.

Campioana României şi-a manifestat interesul pentru Cristi Balaj din urmă cu câteva săptămâni, după plecarea lui Marian Copilu. Marţi, şeful ANAD a confirmat că s-a înţeles cu Nelu Varga şi cu conducătorii din Gruia pentru postul de preşedinte. 

Promisiunea lui Balaj la CFR Cluj. Panduru: "Eu cred că o să fii puţin schimbat"

Înainte de a face pasul spre CFR Cluj, Cristi Balaj a afirmat că va rămâne obiectiv faţă de deciziile arbitrilor din meciurile campioanei. Deşi a susţinut că va rămâne echidistant, Basarab Panduru a insistat că noua funcţie s-ar putea să-i schimbe discursul, în anumite momente, pentru a-şi proteja echipa pe care o reprezintă. 

Balaj: "Sper să rămân acelaşi om echidistant. Chiar îmi doresc. Să-mi spuneţi din studio <<Cristi, exagerezi>>, <<Ai dreptate>> sau <<Începi să vezi lucrurile diferit faţă de cum o făceai ca expert>>. Pe o echipă nu o ajuţi când îi dai un alibi în greşelile de arbitraj. Jucăm în competiţiile europene, unde ai VAR, iar acolo nu te ajută nimeni, nu mai găseşti motive. Nu vorbesc doar despre CFR Cluj, ci despre oricare echipă din România"

Panduru: "Eu cred că o să fii puţin schimbat, pentru că nu ai cum. Ai o funcţie, trebuie să ai grijă de club"

Balaj: "Dar trebuie să fiu schimbat sau crezi că o să fiu? Ar fi bine să fiu schimbat?"

Panduru: "Vorbesc despre poziţia pe care o ai şi... Dacă vezi că nu e nimic şi să zici că e... Nu, nu o să faci treaba asta. Cred că trebuie să-ţi aperi clubul, că de aia eşti preşedintele"

Cristi Balaj, fişa postului la CFR Cluj

Fostul arbitru din fotbalul românesc ştie ce responsabilităţi va avea odată cu pasul făcut spre clubul finanţat de Nelu Varga: "Eu nu mi-aş dori să fac o practică. În primul rând, preşedintele trebuie să dezvolte programe, să aducă sponsori, să le prezinte acţionarilor cum s-au cheltuit banii, să aibă grijă să eficientizeze cheltuielile, să aducă fanii, să aibă imagine, perspectivă. Normal că îţi aperi clubul", a concluzionat Cristi Balaj în dialogul purtat cu Basarab Panduru, la Telekom Sport. 

CFR Cluj e pe primul loc în Liga 1, cu 21 de puncte, la patru puncte de Rapid Bucureşti şi FC Botoşani şi la nouă puncte de FCSB, care ocupă poziţia a şaptea. 

 

 

 

viewscnt
Articole similare