Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balint, extrem de supărat: "Nu merităm să fim în play-off. Copilul meu de 14 ani sunt sigur că ar fi dat gol din poziţiile alea"

Balint, extrem de supărat: "Nu merităm să fim în play-off. Copilul meu de 14 ani sunt sigur că ar fi dat gol din poziţiile alea"

Tactics

Comentarii

Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul de la UTA, a reacţionat la finalul meciului pierdut în faţa Chindiei, 0-2 pe teren propriu, la Arad. Tehnicianul a fost extrem de supărat, mai ales pe ratările lui Ioan Hora, şi a spus că la modul cum a arătat echipa sa nu merită să fie în play-off.

Balint, extrem de supărat: "Nu merităm să fim în play-off. Copilul meu de 14 ani sunt sigur că ar fi dat gol din poziţiile alea"

UTA a pierdut contra Chindiei, 0-2 la Arad, deşi a început meciul bine şi a ratat ocazii mari de gol prin Ioan Hora. Popadiuc şi Neguţ au lovit, contrar cursului jocului, iar la finalul meciului Laszlo Balint a fost extrem de supărat. Antrenorul arădenilor a fost ironic şi a spus că şi copilul său de 14 ani ar fi dat gol din poziţiile din care au ratat Hora şi colegii săi.

"Au fost două părţi total diferite. Până la primul gol am controlat meciul de o manieră categorică, am reuşit să avem multe situaţii, nici până acum nu pot să înţeleg cum se poate rata din asemenea situaţii. Copilul meu are 14 ani şi sunt sigur că ar fi dat gol din poziţiile respective. Mă bucur că echipa mea a reuşit ce ne-am propus, să punem presiune pe o echipă care se apară foarte bine, să avem ocazii, nu puţine şi foarte mari. Ne-a lipsit ce speram că o să avem, inspiraţia tuturor, poate şi mie cu siguranţă.

Sunt şi alte lucruri care trebuie luate în piept aşa, nu numai de Balint, Balint le ia în piept pe toate, şi le asumă pe toate, Balint îşi asumă inclusiv rezultatul de azi. Nu numai Balint face greşeli şi sunt anumite lucruri care trebuie să fie luate în piept, să şi asume mai multă lume din club anumite lucruri.

Chiar le-am spus băieţilor în vestiar că azi am demonstrat că nu merităm să fim în play-off. Nu e obiectiv trasat de conducere, e un obiectiv trasat de noi în vestiar, dar dacă voiam să fim în play-off, meciul de azi trebuia câştigat sub orice formă. Nu aveam voie să ratăm din situaţiile respective şi nu aveam voie să primim gol de la o echipă care ne-a dat gol din out. E de neconceput pentru o echipă care îşi propune mult", a spus Laszlo Balint după meci, la Telekom Sport.

UTA - Chindia 0-2, în Liga 1

Chindia Târgovişte a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa UTA Arad, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Golurile au fost marcat de Popadiuc, în minutul 55, şi Neguţ, în minutul 90+2..

UTA Arad: Fl. Iacob - Vukcevic (Baraykas '60), Benga (Erico '86), Medjimorec, Şliakov - Ubbink, Wagner (Vorobjaovas '60), Batha, Roger (Antal '86) - Miculescu, Hora (Dangubic '34). Antrenor: Laszlo Balint

Chindia Târgovişte: Căbuz - Căpuşă, Celea, P. Iacob, L. Corbu - Neguţ (Rrumbulllaku '90+3), M. Dulca, Popadiuc, M. Şerban (Matiş '90+3)- D. Florea (Stoian '87), D. Popa. Antrenor: Emil Săndoi

Cartonaşe galbene: Benga '85, Ubbink '90+4 / Dulca '10

Arbitri: Marian Barbu – Alexandru Cerei, Vlad Bârleanu – Viorel Nicuşor Flueran

Observator: Nicolae Grigorescu

Afla mai multe despre: laszlo balintutareactieliga 1 

viewscnt
Articole similare