Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Banii pe masă! Rotaru le ia faţa lui Becali şi Varga. U Craiova, TUN pentru Reghe!

Banii pe masă! Rotaru le ia faţa lui Becali şi Varga. U Craiova, TUN pentru Reghe!
Comentarii

U Craiova are nevoie de un fundaş central cu care să acopere accidentarea lui Valerică Găman, iar Mihai Rotaru şi Marian Copilu lucrează la găsirea unei soluţii de viitor şi cu calităţi foarte bune, care să intre imediat în echipă. Bogdan Racoviţan, de la FC Botoşani, e ţinta oltenilor, dar fundaşul costă 800.000 de euro!

Banii pe masă! Rotaru le ia faţa lui Becali şi Varga. U Craiova, TUN pentru Reghe!

Până acum, U Craiova a punctat la capitolul sosiri doar prin aducerea lui Marian Copilu, fostul preşedinte de la CFR Cluj, pe care Mihai Rotaru l-a convins să semneze. La plecări, Mihai Roman s-a despărţit de olteni, dar mai urmează şi alţi jucători, însă trupa din Bănie pregăteşte şi sosiri.

Potrivit site-ului 3minute.net, U Craiova îl vrea pe Bogdan Racoviţan (21 de ani), fundaşul celor de la FC Botoşani, pe care patronul Valeriu Iftime cere nu mai puţin de 800.000 de euro. Nevoia stringentă de fundaş central l-ar putea face pe Mihai Rotaru să le ia faţa lui Gigi Becali şi Nelu Varga şi să achite suma de transfer, având în vedere vârsta şi calităţile care-l indică pe Racoviţan drept un fundaş de mare viitor pentru fotbalul românesc.

De asemenea, Tudor Băluţă, Mike Cestor sau Bogdan Ţîru sunt şi ei variante pentru postul de fundaş central de la U Craiova.

Bogdan Racoviţan a recunoscut că negociază cu o echipă puternică din Liga 1

Ajuns în Liga 1 în februarie 2021, de la Dijon din Franţa, Bogdan Racoviţan s-a impus repede ca titular în echipa lui Marius Croitoru şi a devenit om de bază prin prestaţii, nu doar pentru a acoperi regula U21. Fundaşul central a fost convocat şi la naţionala de tineret şi, recent, a recunoscut că se află în discuţii cu o echipă din Liga 1, mai puternică decât FC Botoşani.

”Deocamdată, totul este la nivel de discuţii, motiv pentru care nu mă gândesc prea mult la asta. Faptul că se vorbeşte despre mine înseamnă că fac o treabă bună aici şi asta mă onorează. Nu exclud nicio variantă care poate însemna un progres, dar visul meu e să ajung într-un campionat din Top 5 din Europa. Pe de altă parte, nu m-ar deranja deloc să rămân la Botoşani în continuare, dacă nu apare o ofertă acum în iarnă care să ne convină şi mie şi clubului”, a declarat Bogdan Racoviţan, pentru sport.ro.

  • 1 - un gol a marcat Bogdan Racoviţan în acest sezon pentru FC Botoşani, în 22 de meciuri din toate competiţiile
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Racoviţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: u craiovatransferbogdan racovitanmihai rotaruliga 1oferta 

viewscnt
Articole similare