Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de naţională, fost elev al lui Hagi, dă lovitura carierei! Ajunge la o echipă de tradiţie din cupele europene

Un fotbalist de naţională, fost elev al lui Hagi, dă lovitura carierei! Ajunge la o echipă de tradiţie din cupele europene

Stranieri

Comentarii

Cristi Ganea este aproape de despărţirea de Aris, fiind dorit de o formaţie de tradiţie din Polonia.

Cristi Ganea părea cândva posibilul succesor al lui Răzvan Raţ la echipa naţională, însă, ajuns la 29 de ani, fundaşul stânga nici nu a reuşit să se apropie de nivelul fostului căpitan al României.

Actualul fotbalist al lui Aris a reuşit să însumze opt apariţii pentru naţională totuşi şi a jucat la un nivel mai mult decât decent mai toată cariera sa.

Cu origini din Ţara Bascilor, fundaşul stânga şi-a început cariera la Mallorca, dar a revenit în ţara natală rapid, la ASA Tg. Mureş, după ce nu a fost considerat destul de bun pentru primele două ligi iberice.

Ganea a mai trecut pe la Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari şi FC Braşov înaintea transferului la Viitorul, unde fundaşul a explodat.

Sub conducerea lui Gică Hagi, Cristi Ganea a devenit unul dintre cei mai valoroşi fundaşi laterali din Liga 1 şi a fost achiziţionat dem Athletic Bilbao, dar nu s-a putut impune în La Liga.

Au urmat două împrumuturi, unul la Numamncia şi unul înapoi la Viitorul, înainte ca Ganea să stabilească în Grecia, la Aris, în urmă cu un an şi jumătate.

Un fost elev al lui Hagi, aproape de lovitura carierei

Cu echipa aflată între play-off şi play-out, Ganea îşi consideră viitorul, iar o ofertă apătură pentru el l-ar putea tenta să plece din campionatul elen.

Legia Varşovia, formaţie ce a învins-o pe Leicester City în actualul sezon al Europa League, se interesează de român, a dezvăluit un apropiat al lui Cristi Ganea.

Şi Panathinaikos, fost echipă a lui Boloni, l-ar dori pe Ganea, dar polonezii ar avea prima şansă.

Legia a început prost campionatul, s-au schimbat câţiva oficiali din conducere şi are ca ţintă efectuarea unor transferuri. Cristi Ganea e unul dintre fotbaliştii aflaţi pe lista Legiei.

Zilele viitoare sunt esenţiale pentru discuţiile dintre Aris şi Legia. Cristi mai e dorit şi de Panathinaikos, însă sunt şanse mari să ajungă la Legia”, a spus pentru sport.ro un apropiat al lui Cristi Ganea.

Afla mai multe despre: cristi ganea 

viewscnt
Articole similare