Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este cel mai dificil adversar pe care l-a înfruntat Elvir Koljic în Liga 1: ”E un jucător foarte bun, puternic”

Care este cel mai dificil adversar pe care l-a înfruntat Elvir Koljic în Liga 1: ”E un jucător foarte bun, puternic”
Comentarii

Elvir Koljic a dezvăluit cine este cel mai dificil adversar pe care l-a înfurntat în Liga 1.

Elvir Koljic a semnat cu universitatea craivoa în vara anului 2018, în schimbul sumei de 450.000 de euro, de la FK Krupa, din ţara sa natală.

Bosniacul s-a impus rapid în primul 11 al oltenilor şi a devenit unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din campionatul nsotru, însă accidentările i-au dat reale bătăi de cap în ultima vreme.

Elvir Koljic a început sezonul trecut în formă senzaţională, dar s-a accidentat şi nu a mai putut juca aproape întreaga stagiune.

În final, atacantul bosniac a reuşit să însumeze doar opt partide, în care a marcat totuşi şase goluri. Iar după revenirea din accidentare, Koljic nu a mai fost la fel.

Doar două goluri are bosniacul în actualul campionat, însă unul dintre acestea a fost cu adevărat o reuşită de pus în ramă.

În a şaptea etapă a Ligii 1, Universitatea Craiova a devenit prima echipă care a învins-o pe Rapid după promovare, cu un gol senzaţional al lui Koljic, de la distanţă, în ultimele minute, stabilind scorul final, de 2-1.

Cel mai dificil adversar pe care l-a înfruntat Elvir Koljic în Liga 1

Atacantul afirmat că acela este golul său preferat din carieră şi a discutat şi despre fotbalistul pe care l-a înfruntat în Liga 1 pe care-l consideră cel mai dificil adversar.

Deşi acum sunt coechipieri, Marius Constantin a petrecut o bună perioadă la Gaz Metan şi a fost şi adversarul lui Koljic, iar bosniacul nu vede un alt jucător din campionatul nostru intern care să-l fi pus mai în dificultate.

Golul preferat e golul cu Rapid. A fost un gol frumos, un gol pentru trei puncte. (n.r. care a fost cel mai dificil adversar din Liga 1?) Marius Constantin, pentru că e un jucător foarte bun, un jucător puternic, mă bucur că a venit la Craiova.

Aici suntem toţi familie dar cei mai buni prieteni de aici sunt acum cu Baiaram şi Ante Roguljic”, a declarat Koljic.

Afla mai multe despre: elvir koljic 

viewscnt
Articole similare