Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca în criză! Cum a comentat Pique discuţiile aprinse cu Busquets şi ce a spus despre o posibilă demitere a lui Koeman

Barca în criză! Cum a comentat Pique discuţiile aprinse cu Busquets şi ce a spus despre o posibilă demitere a lui Koeman

FC Barcelona

Comentarii

Formaţia Atletico Madrid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Barcelona, într-un meci din etapa a opta a campionatului Spaniei.

Golurile victoriei madrilene au fost marcate de Thomas Lemar şi Luis Suarez.

Uruguayanul a vorbit imediat după meci: ”Ştiam că dacă voi marca îmi vor cere scuze. Din respect, din afecţiune. Publicul ne-a fost alături. Ştiu că oamenii mă apreciază şi muncesc din greu pentru a păstra Atletico în top”

Pique a explicat discuţiile aprinse cu Busquets

La Barcelona în schimb, lucrurile nu stau tocmai bine. Gerard Pique şi Sergio Busquets au fost surprinşi într-un dialog aprins în timpul primei reprize: ”Am vorbit despre faza golului marcat de Lemar. Aveau superioritate şi cineva trebuia să-l urmărească pe Joao Felix. Sunt chestii de meci” a spus Pique, după meci.

Despre posibila demitere a lui Koeman, Pique a spus: ”Noi, jucătorii, nu intrăm în astfel de detalii. Încercăm să facem ce ne cere Mister. În ceea ce priveşte relaţia lui cu actuala conducere, nu putem discuta noi” a mai spus unul dintre liderii vestiarului blaugrana.

”Am pierdut cu Atletico, era un rezultat la care nu ne aşteptam. Urmează o pauză şi apoi trebuie să ne revenim” a mai declarat Gerard Pique.

Atletico Madrid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Barcelona, într-un meci din etapa a opta a campionatului Spaniei.

Afla mai multe despre: gerard piquesergio busquetsbarcelona 

viewscnt
Articole similare