Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a ales. Înlocuitorul lui Pique e un "tanc", are 20 de ani şi vine din Bundesliga!

Barcelona a ales. Înlocuitorul lui Pique e un "tanc", are 20 de ani şi vine din Bundesliga!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a ales înlocuitorul lui Gerard Pique, fotbalist retras din activitate înainte de pauza pentru Cupa Mondială din Qatar. Xavi şi Joan Laporta s-au hotărât asupra unui singur nume, un fundaş central din Bundesliga!

Gerard Pique s-a retras de la Barcelona şi a lăsat un gol pe care catalanii trebuie să-l acopere. Lucrul pe care vor încerca să-l facă în perioada de transferuri din ianuarie 2023. Xavi, Joan Laporta şi board-ul Barcelonei au ales deja înlocuitorul pentru "Geri".

Barcelona a ales. Înlocuitorul lui Pique e un "tanc", are 20 de ani şi vine din Bundesliga!

Pentru următoarea perioadă de mercato, Barcelona a pus ţinta pe Josko Gvardiol (20 de ani), fundaşul central croat de la RB Leizpig. Site-ul fichajes.net scrie despre dorinţa catalanilor de a-l transfera pe Gvardiol în ianurie 2023, când se va deschide perioada de mercato din Europa.

"Gvardiol e alesul pentru înlocuirea lui Pique", anunţă jurnalitul Ekrem Konur, care mai susţine că Barcelona îi pregăteşte o ofertă contractuală jucătorului. RB Leipzig vrea aproximativ 100 de milioane de euro pentru Gvardiol, preţ care s-ar putea dovedi piperat pentru Barcelona, având în vedere situaţia financiară a clubului.

De serviciile lui Gvardiol s-a interesat şi Chelsea, care l-a dorit în perioada de mercato din vară, dar transferul nu s-a realizat.

Josko Gvardiol e titular indiscutabil la RB Leipzig, pentru care a jucat 19 meciuri în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat o dată.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Josko Gvardiol în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: josko gvardioltransferbarcelonarb leipzig 

viewscnt
Articole similare