Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona continuă să scrie istorie! A ajuns la 11 titluri în Liga Campionilor după o finală decisă după prelungiri cu Kielce | VIDEO

Barcelona continuă să scrie istorie! A ajuns la 11 titluri în Liga Campionilor după o finală decisă după prelungiri cu Kielce | VIDEO

Handbal

Comentarii

Barcelona a rescris istoria handbalului masculin şi a câştigat pentru a 11-a oară Liga Campionilor. Final Four-ul a fost transmis pe canalele Orange Sport.

Barcelona a câştigat Liga Campionilor la handbal masculin

Barcelona şi-a apărat trofeul şi a devenit prima echipă care câştigă de două ori consecutiv această competiţie, din 2010 încoace, de când se dispută Final Four-ul. A fost o finală de poveste cu Vive Kielce. Calificaţi pentru a treia oară la rând în ultimul act, spaniolii s-au impus după loviturile de departajare. Scorul a fost 37 la 35, la fel ca şi în finala mică. 

Barcelona a dominat prima repriză, dar nu s-a distanţat la mai mult de trei goluri. Kielce a condus o singură dată, chiar cu primul gol al meciului. La pauză, spaniolii aveau avans minim, 14 la 13. 

Repriza secundă a fost mult mai echilibrată. Cele două adversare şi-au împărţit conducerea pe tabelă, la cel mult un gol diferenţă. A fost 28 egal, după primele 60 de minute. Nici la finalul prelungirilor nu s-a schimbat situaţia. S-a terminat 32-32, iar finala s-a decis la loviturile de departajare. 

Kiel a câştigat finala mică, 37-35, dar a avut nevoie de prelungiri cu Veszprem. A fost pentru prima dată în istorie când finala mică a fost decisă în urma loviturilor de departajare. Maghiarii au condus aproape tot meciul. La pauză au intrat cu patru goluri avantaj, 18 la 14. Şi în repriza secundă, tot Veszprem a fost la conducere.

Spre final însă, Kiel a revenit şi chiar a întors rezultatul. Ungurii au egalat însă la ultima fază şi au dus meciul la loviturile de departajare, unde portarul lui Kiel a apărat trei aruncări din patru. Nemţii au câştigat de patru ori Liga Campionilor, ultima dată în 2020, iar anul trecut nu au prins Final Four-ul. Pentru Veszprem, cea mai bună performanţă rămâne locul doi, pe care l-a ocupat de patru ori până acum. 

Afla mai multe despre: liga campionilor 

viewscnt
Articole similare