Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona pregăteşte o nouă lovitură după Dani Alves! Catalanii vor să transfere un star al campioanei Europei. Cum plănuiesc să rezolve mutarea

Barcelona pregăteşte o nouă lovitură după Dani Alves! Catalanii vor să transfere un star al campioanei Europei. Cum plănuiesc să rezolve mutareagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Xavi a ajuns pe banca Barcelonei şi caută metode pentru a îşi îmbunătăţi lotul fără a cheltui prea mulţi bani.

FC Barcelona trece prin probleme financiare grave, însă clubul vrea în continuare să se întărească. După plecările în masă din vară, catalanii au rămas cu un lot subţire, plin de jucători lispiţi de experienţă, din academie.

În vară, barca a mizat pe jucători liberi de contract şi împrumuturi, unicul fotbalist adus definitiv pentru o sumă de transfer fiind Emerson Royal, care a fost cumpărat numai cu scopul de a fi vândut pentru mai mult.

Nouă milioane a plătit Barcelona pentrui fundaşul brazilian la începutul verii, înainte de a îl vinde pentru 25 de milioane spre sfârşitul perioadei de mercato.

Astfel, formaţia iberică plănuieşte să încerce să obţină un nou transfer ”lowcost” prin aducerea sub formă de împrumut a unei vedete de la campioana Europei, Chelsea.

După venirea lui Dani Alves, Xavi pregăteşte o nouă lovitură pentru Barcelona

Hakim Ziyech este rezervă de lux pe banca londonezilor, cu Mount, Havertz, Werner şi Hudson-Odoi înaintea sa pe lista preferinţelor lui Thomas Tuchel.

Transferul său în Anglia nu a decurs conform planului, astfel că Barcelona îi oferă o scăpare marocanului, anunţă publicaţia Sport.

Conform sursei citate, catalanii ar fi dispuşi să îi plătească salariul integral lui Ziyech, estimat undeva la şapte milioane de euro, dar au cerinţă nenegociabilă pentru Chelsea.

Barca doreşte introducerea unei clauze opţionale de cumpărare în contractul starului londonezilor, care ar asigura că Barca îşi poate securiza serviciile marocanului dacă este mulţumită de prestaţiile sale.

Ziyech a ajuns la Chelsea în vara lui 2020, deşi transferul său fusese anunţat încă din februarie al aceluiaşi an. Odată cu acesta au ajuns şi Werner şi Havertz, iar clubul avea deja şi alte opţiuni în atac.

Forma slabă şi accidentările l-au prevenit pe Ziyech din a demonstra cu adevărat de ce este capabil, însă acesta a mai avut momente de sclipire pe Stamford Bridge.

Starul marocan a ridicat Liga Campionilor alături de Chelsea şi a reuşit să însumeze opt goluri şi cinci pase decisive în 49 de meciuri. 40 de milioane de euro au plătit londonezii pentru extrema de 28 de ani.

Afla mai multe despre: hakim ziyech 

viewscnt
Articole similare