Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona renunţă la transfer! A cerut un salariu uriaş, catalanii au semnat alt fotbalist

Barcelona renunţă la transfer! A cerut un salariu uriaş, catalanii au semnat alt fotbalist

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a renunţat la transferul lui Antonio Rudiger (28 de ani), fundaş pe care-l poate lua gratis în vară, după ce termină contractul cu Chelsea. Salariul solicitat de fundaşul german a fost motivul din spatele acestei decizii.

Barcelona renunţă la transfer! A cerut un salariu uriaş, catalanii au semnat alt fotbalist

Ronald Araujo va semna prelungirea contractului cu Barcelona, după ce părţile au bătut palma, mutare care i-a determinat pe şefii de pe Camp Nou să renunţe la transferul lui Antonio Rudiger. Mateu Alemany, directorul sportiv al Barcelonei, s-a întâlnit cu agentul lui Rudiger în pauza pentru meciurile naţionalelor, iar fundaşul german devenise o opţiune.

Totuşi, după ce au reuşit să-l convingă pe Araujo să semneze, cei de la Barcelona renunţă să-l mai aducă pe Antonio Rudiger.

Motivul din spatele deciziei este legat şi de salariul solicitat de Antonio Rudiger, care poate sosi liber de contract la orice club îl doreşte în vară. Potrivit jurnalistului Luis Rojo, Araujo a acceptat să-şi prelungească înţelegerea pentru un salariu de 3-4 milioane de euro, în timp ce Rudiger a cerut 12 milioane de euro pe an.

Solicitarea lui Antonio Rudiger i-a făcut pe şefii Barcelonei să renunţe la ideea de a-l transfera, din cauza situaţiei financare precare în care se află clubul.

Antonio Rudiger îşi termină contractul cu Chelsea în vara lui 2022 şi, până în acest moment, nu a reuşit să ajungă la o înţlegere cu trupa de pe Stamford Bridge. Real Madrid, PSG sau Manchester United sunt, la rândul, opţiuni pentru transferul lui Rudiger, mai ales liber de contract.

Afla mai multe despre: barcelonaantonio rudigertransferronald araujocontractsalariu 

viewscnt
Articole similare