Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a auzit ultima bombă de pe piaţa de mercato şi a dat un verdict clar: ”Mi-e greu să cred. Unde îl bagi?” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a auzit ultima bombă de pe piaţa de mercato şi a dat un verdict clar: ”Mi-e greu să cred. Unde îl bagi?” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Albion Rrahmani face spectacol în Superligă. Golgheterul Rapidului are 14 goluri în 16 etape, iar multe voci din fotbalul românesc au susţinut că jucătorul venit în vară de la Ballkani va termina sezonul din postura de golghter al campionatului.

În ultimele zile, presa din Portugalia a susţinut că Benfica ar fi intrat pe fir pentru a-l transfera pe Rrahmani în vară. Jurnaliştii lusitani au dezvăluit că Rui Costa, preşedintele grupării de pe Da Luz, a rămas impresionat de prestaţiile kosovarului, iar Benfica ar fi pregătită să ofere 8.000.000 în schimbul atacantului.

Panduru nu crede că Benfica este intersată cu adevărat de Rrahamani: ”Avem noi jucători de 20.000.000 de euro?”

Basarab Panduru, invitat în studioul Orange Sport, este de părere că transferul lui Rrahmani la campioana Portugaliei are şanse minime să se realizeze, datorită investiţiilor mari făcute de ”vulturi” în ultimii ani.

”Pandi”, fost jucător la Benfica şi Porto, a reamintit de ”cei trei magnifici” din atacul Benficăi: Arthur Cabral, Angel Di Maria şi David Neres, care au locurile bătute în cuie în ”11-le” lui Roger Schmidt.

”Nu cred că Benfica ar fi interesată de un jucător din România. Hai să ne uităm ce vârfuri a cumpărat Benfica, pe câţi bani a cumpărat Benfica şi vedem dacă este interesată de cineva din România.

Deci îl cumpăra pe Darwin Nunez, Raul de Tomas, Arthur Cabral, pe care dau 20 de milioane.

Avem noi jucători de 20 şi ceva de milioane noi? Ei au ajuns la un alt nivel. Şi-au dat seama şi asta fac. Ca să încaseze 70-80 de milioane pe un jucător, trebuie să cumpere şi ei cu 20-30 de milioane. Mi-e greu să cred că vor cumpăra din România. Au Neres, Di Maria şi Arthur Cabral. Unde îl mai bagi pe Rrahmani?

Rrahmani este un jucător bun, de mare perspectivă. Mi se pare că poate să crească. Ştie să marcheze goluri. Îi văd un viitor frumos, nu ştiu, preţul corect 3, până la 5.000.000 de euro”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

  • Albion Rrahmani este cotat de Transfermarkt la 2.300.000 de euro. 

Afla mai multe despre: basarab panduruorange sportalbion rrahmanirapidbenfica 

viewscnt
Articole similare