Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, după România - Columbia 2-3: ”Voiam să mai ţină puţin meciul”. Unde s-a făcut diferenţa | EXCLUSIV

Basarab Panduru, după România - Columbia 2-3: ”Voiam să mai ţină puţin meciul”. Unde s-a făcut diferenţa | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de echipa similară a Columbiei, scor 2-3 (0-2), marţi seară, pe Metropolitano din Madrid, într-o partidă amicală.

Golurile ”tricolorilor” au fost marcate de Ianis Hagi (min. 84) şi Florin Tănase (min. 90+4), în timp ce pentru sud-americani au înscris Jhon Cordoba (min. 6), Jhon Arias (min. 36) şi Yasser Asprilla (min. 80).

Basarab Panduru: ”Columbia mi s-a părut o echipă de mare clasă”

Fostul internaţional Basarab Panduru a trăit la meciul contra Columbiei acelaşi sentiment pe care l-a experimentat la jocul României cu Elveţia, din deplasare, când adversarii au avut 2-0 şi au părut că vor mai marca 2-3 ori, după cum îţi doresc.

Cu toate acestea, ”tricolorii” s-au scuturat şi au găsit resurse pentru a reveni în meci, exact precum în Elveţia. În opinia lui ”Pandi”, naţionala Columbiei este o echipă de mare clasă a lumii, în acest moment.

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica consideră că diferenţa în acest meci s-a făcut la nivelul vitezei de joc, mult superioară a sud-americanilor.

  • Basarab Panduru: ”De unde la un moment dat ne gândeam să nu luăm vreo cinci, pe final am vrut să mai ţină puţin. A semănat puţin cu meciul cu Elveţia (2-2). Ăştia au făcut schimbări. Mi s-a părut Columbia de mare clasă, excepţională echipă. De mult nu am mai văzut un astfel de fotbal. Toată lumea dă şi pleacă, face pressing, nu te lasă să joci, viteză, mi-a plăcut mult de tot. Pe final am reuşit să mai dregem rezultatul”.
     
  • MM Stoica: ”Eu cred că diferenţa fost făcută de viteza de joc. Rar mi-a fost dat să văd o echipă atât de repede. Nu a semănat cu Elveţia, pentru că atunci am refuzat să jucăm. Aici am avut reacţie. Nu poţi să spui ca atunci să se termine meciul şi până la urmă s-a terminat 2-2.

    Dennis Man a avut două faze excepţionale, parcă este din altă categorie. Sunt meciuri amicale şi eu cred că Belgia nu poate să joace în viteza în care joacă această echipă a Columbiei. Luis Diaz este singurul jucător care joacă la un club foarte mare. Nu sunt echipe mari şi mai este ceva foarte ciudat. Cum joacă James la naţională... Joacă un altfel de fotbal Columbia, nu un fotbal european. Belgia are jucători care joacă la echipe mult mai importante”.

Afla mai multe despre: basarab pandururomania-columbia 

viewscnt
Articole similare